PLANUO POŽAR U KUĆI POZNATE PEVAČICE: Vatra buknula dok je bila unutra s mužem i decom
Foto: Erik Pendzich / Alamy / Alamy / Profimedia

SPREČENA KATASTROFA

PLANUO POŽAR U KUĆI POZNATE PEVAČICE: Vatra buknula dok je bila unutra s mužem i decom

Pop kultura -

Pevačica Keri Andervud (41) bila je s porodicom u kući koju je u nedelju uveče zahvatio požar, prenosi New York Post. Požar je krenuo u garaži zvezde, ali vatra je zahvatila zidove i nastavila da bukti na žarištima. Uzrok požara se još uvek istražuje.

Andervud, njen suprug Majk Fišer (44), sinovi Isaija (9) i Džejkob (5) bili su u kući tokom požara, ali na svu sreću niko nije stradao.

"U nedelju uveče na imanju je izbio požar koji je brzo lokalizovan. Nije bilo štete od požara na primarnom prebivalištu, a porodica i njihovi kućni ljubimci su nepovređeni", rekao je portparol pevačice.

Inače, Andervud i Fišer, bivši NHL igrač, u braku su od 2010. godine. Iako je pevačica vrlo zauzeta i posvećena svojoj karijeri, New York Post kaže da su joj suprug i deca uvek prioritet.

"Naši životi životi su ludi koliko mogu biti, ali napraviš mesta i naučiš da je vreme za porodicu važno. Provesti vreme s porodicom, možda otići na odmor ili krstarenje je jako važno", rekla je jednom prilikom pevačica.

(Kurir.rs/ New York Post/ L. S.)

Bonus video:

05:51

JA SAM IZ SARAJEVA I ZNAM ŠTA U TOM GRADU MISLE O SRPSKIM PEVAČIMA! Pevačica o negativnim komentarima iz BiH na račun pobednice ZG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track