RODITELJI KEJT MIDLTON PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON NJENE DIJAGNOZE: Princezina majka blista, o jednom DETALJU se neprestano bruji!
Foto: BENJAMIN CREMEL / AFP / Profimedia

zanimljiva situacija

RODITELJI KEJT MIDLTON PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON NJENE DIJAGNOZE: Princezina majka blista, o jednom DETALJU se neprestano bruji!

Pop kultura -

Princeza Kejt Midlton ponovo se povukla u ilegalu nakon rođendana kralja Čarlsa III i nastavila dalje sa terapijama. Dok vodi najvažniju bitku sa opakim kancerom, kraljevska porodica se trudi da se vrati u regularne tokove.

Roditelji Kejt Midlton fotografisani su prvi put u javnosti nakon što se ona razbolela. Kerol i Majkl su nasmejani paradirali na konjskim trkama u Kraljevskom Askotu. Princezina majka za ovu priliku odabrala je elegantnu sveto plavu haljinu sa vezenim cvetovima, a celokupno izdanje upriličila je prelepim cvetnim ukrasom u kosu. Majkl je za ovu priliku odabrao crni frak i šešir.

Princ Vilijam sa Midltonovima
Princ Vilijam sa Midltonovimafoto: Victoria Jones / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svi su komentarisali kako je Kejt lepotu nasledila na uvek elegantnu Kerol koja širokim osmehom pleni gde god da se pojavi. Midltonovima se na ovom događaju pridružio i princ Vilijam. On je u poslednje vreme sve više aktivan u javnom životu, te odaje utisak da je u palati sve u najboljem redu.

Kerol i Majkl Midlton
Kerol i Majkl Midltonfoto: David Hartley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dok se kralj i princeza bore sa rakom, on je na sebe preuzeo sve javne dužnosti i time je pokazao da javnost nema razloga da brine za sve ono što im budućnost donosi.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track