"KO JE OVAJ STARAC I ŠTA RADI ZA NAŠIM STOLOM?" Glumica ljubi 22 GODINE STARIJEG za kojim uzdišu žene, a ovako je počela ljubav
Foto: Profimedia

jedan od najskladnijih parova u holivudu

"KO JE OVAJ STARAC I ŠTA RADI ZA NAŠIM STOLOM?" Glumica ljubi 22 GODINE STARIJEG za kojim uzdišu žene, a ovako je počela ljubav

Pop kultura -

Glumica Kalista Flokhart osvojila je srca publike ulogom u hit seriji iz devedesetih "Ali Mekbil". Nakon toga je nastavila da gradi uspešnu karijeru, ali joj je ipak najveći pečat ostavila upravo ta rola.

Harison Ford
foto: EPA Guillaume Horcajuelo

- Uvek se sećam da je cela soba bila puna ljudi u odelima, nije bilo kamera, nije bilo šminke... Bilo je kao audicija za pozorište. Osećala sam se kao da sam iznenada u predstavi - rekla je o roli koja ju je proslavila glumica gostujući u podkastu magazina "The Hollywood Reporter".

Izazovi

Ipak, život u Holivudu, ali i uspeh u karijeri doneo joj je i mnoge neprijatnosti, kao što je gubitak privatnosti.

Harison Ford
foto: MCF MegaComFilm

- Rizikujući da zvučim kao da se žalim, paparaci su me stvarno pratili svuda gde sam išla. Iskreno, mislim da se nikada nisam stvarno navikla na paparace - rekla je glumica svojevremeno.

U jednom momentu počela je da povezuje pojavljivanje paparaca sa očekivanjem da će dobiti negativan publcitet, pa je samo odlučila da ostane kod kuće.

- Odlučila sam da je jedino što mogu da uradim da ostanem unutra, pa sam prestala da izlazim iz stana. Bila sam izolovana. Mislim da... Ne želim da kažem da sam bila depresivna, ali bilo je teško. Bilo je izazovno - objasnila je.

Suprug joj je najveća podrška

Harison Ford
foto: DPG/IS/MPI / Capital pictures / Profimedia

Ipak, najveća podrška u svemu joj je suprug Harison Ford, sa kojim je u ljubavi već 22. godine. Glumica je priznala da to nije bila ljubav na prvi pogled kada je Ford prišao njenom stolu na 59. dodeli Zlatnih globusa 2002. godine.

Počelo je nespretno kada je Ford (81) prvi put pokušao da se upozna sa Flokhart (59). U razgovoru za "The Times", glumica je malo bloiže opisala njihov prvi susret:

Harison Ford
foto: MCF MegaComFilm

- Znala sam ko je Harison Ford! Ali nisam pomislila: "O, ovo je Indijana Džons." Više je bilo: "Ko je ovaj raskalašeni starac i šta on radi za našim stolom?" - otkrila je glumica uz osmeh, koja se kasnije zavetovala na večnu ljubav 22 godine starijem glumcu.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track