HAJDI KLUM U NIKAD IZAZOVNIJEM IZDANJU: U šestoj deceniji slikama u DONJEM VEŠU napravila pometnju, pokazala savršenu liniju
Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

foto

HAJDI KLUM U NIKAD IZAZOVNIJEM IZDANJU: U šestoj deceniji slikama u DONJEM VEŠU napravila pometnju, pokazala savršenu liniju

Pop kultura -

Slavna lepotica Hajdi Klum proslavila je nedavno je proslavila 51. rođendan, a sudeći po njenim najnovijim fotografijama nikada nije izgledala bolje.

U seksi izdanju

Ona je novim fotografijama na Instagramu zapalila mreže, a na sebi je imala samo donji veš i širok osmeh. Ipak, među laskavim komentarima na račun njene savršene linije provukli su se i oni koji kritikuju njeno ponašanje.

Naime, Hajdi Klum pohvalila se svojom besprekornom, vrlo vitkom figurom, pozirajući u kompletu donjeg veša od prozirne bele čipke. Zavodljivo je pozirala na trosedu, a akcenat je i na bujnom dekolteu.

Hajdi Klum
foto: Printscreen

Uz objavu je kratko poručila "Dobro jutro, ljubavi moja", ali je onemogućila komentare ispod footgrafije. Ipak, ovaj post brzo je postao viralan na drugim mrežama, gde su joj mnogi uputili komentare.

Javnost podeljena

"Meni ovo nije seksi, deluje kao očajnica", "Očajnička potreba za pažnjom", "Gde je granica vulgarnog ponašanja", bili su samo neki od komentara kritike upućeni na njen račun.

Hajdi Klum
foto: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ipak, većina ljudi bila je oduševljena njenim izdanjem i nahvalili su joj savršenu liniju i stas kojim pleni u šestoj deceniji.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track