HALJINA OD ČIPKE, CRNE RUKAVICE, A NA GLAVI MREŽA: Srna Lango mamila uzdahe na crvenom tepihu "Ovo svaka kuća treba da ima"
Foto: ATA images

oduševila izgledom

HALJINA OD ČIPKE, CRNE RUKAVICE, A NA GLAVI MREŽA: Srna Lango mamila uzdahe na crvenom tepihu "Ovo svaka kuća treba da ima"

Pop kultura -

Glumica Srna Lango sinoć je prošetala crvenim tepihom na izboru za Mis Srbije. Slavna lepotica, koja u šestoj deceniji ne prestaje da oduševljava ljude, za ovu priliku izabrala je neverovatnu odevnu kombinaciju.

Dramska umetnica bila je obučena u crnom od glave do pete, a uska čipkana haljina joj je savršeno istakla sve obline.

Vidno raspoložena događaju je prisustvovala sa velikim osmehom koji nije skidala sa lica, a veoma izazovno izdanje upotpunila je i crnim rukavicama i mrežom preko glave.

Srna je podelila i snimak na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, gde je pokupila veliki broj pozitivnih komentara na račun svog izgleda.

"Ovo svaka kuća treba da ima", "Bože kako dorbo izgledaš", "Ovo je neverovatno", bili su samo neki od pozitivnih komentara.

O popularnosti

Budući da je godinama pred kamerama, čini se da su joj postale prirodno stanište, a glumica je u razgovoru za TV Ekran otvoreno govorila o svim izazovima glumačkog posla i javnog života.

- Niti se borim protiv, niti mi prija, niti je deo mog dana. Cela ta stvar bi zbilja morala da bude samo eventualna posledica sadržaja kojim se bavimo, ne cilj. Ne sudim, samo me zbunjuje potreba da popularnost bude profesija. Posledično i rastužuje. Treba raditi, kopati, rudariti po smislu, sebi, učiti... Stvarati. Ostalo nisam sigurna da je mnogo mudar cilj. A što se mojih izbora i života tiče, sve je kako treba da bude. Da je trebalo drugačije, bilo bi drugačije - rekla je.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

06:20

Jelena Karleuša stigla na izbor za mis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track