ROZE KOSA, BEZ BRUSA, A TEK "ODEĆA"... Bjanka Ćensori ponovo gola u javnosti, Kanje se krije sa maramom, a kod nje SVE NA IZVOLTE
Foto: Vendetta w / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

ništa novo od bjanke

ROZE KOSA, BEZ BRUSA, A TEK "ODEĆA"... Bjanka Ćensori ponovo gola u javnosti, Kanje se krije sa maramom, a kod nje SVE NA IZVOLTE

Pop kultura -

Titulu najkontroverznijeg para na svetskoj sceni sa ponosom nose reper Kanje Vest i njegova supruga Bjanka Ćensori.

Gde god da se pojavi ovaj dvojac ne prestaje da šokira javnost, a razlog tome su kontroverzna izdanja njegove supruge, za čiji stajling je zadužen upravo Kanje.

Kod Bjanke sve na izvolte

Kanje Vest, Bjanka Ćensori
foto: Vendetta w / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njih dvoje trenutno borave u Parizu, gde su ih paparaci uslikali na ulici. Očekivano, svi pogledi bili su uprti u lepu Bjanku, koja je i ovog puta bila gola.

Bjanka je promenila deo imidža, te je pored golišavog izdanja pažnju privukla i njena pastelno roze kosa. Frizura je do ramena, sa prednje strane dok pozadi ima jedan duži nastavak.

Na sebi je nosila samo triko, koji je otkrio više nego što je pokrio. Njen stajling činile su i najlon čarape i štikle- Međutim, kada je ona izašla iz auta svi atributi izašli su u prvi plan, naročito zadnjica, koja je bila "na izvolte".

Kanje se krije maramom

Kanje Vest, Bjanka Ćensori
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kanje je tradicionalno bio obučeniji od nje, zapravo ovog puta je bio skroz pokriven, tako da je nosio masku na licu, a njegova odevna kombinacija bila je nalik neobičnoj verziji kostima za mačevanje.

Podsećamo, njih dvoje često privlače pažnju, a mnogi komentarišu kako je Bjanka u problemu, te da reper eksploatiše njeno telo kako bi predstavio svoje modno umeće, po kome je ranije bio prepoznatljiv.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track