PRESEO IM ROMANTIČNI VIKEND, PA POVUKLI ŠOK POTEZ: Zbog novih slika bruji čaršija da braku Bena Afleka i Džej Lo VIŠE NEMA SPASA
Foto: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

novi momenti

PRESEO IM ROMANTIČNI VIKEND, PA POVUKLI ŠOK POTEZ: Zbog novih slika bruji čaršija da braku Bena Afleka i Džej Lo VIŠE NEMA SPASA

Pop kultura -

Nakon romantičnog vikenda koji je provela sa suprugom Benom Aflekom, pevačica i glumica Dženifer Lopez uhvaćena je u Italiji sama.

Paparaci su je uslikali u Pozitanu, u Italiji, dok se penjala od čamca do pristaništa, a bila je u društvu svojih bliskih kolega i prijatelja. Njenog supruga, glumca Bena Afleka nije bilo ni na vidiku.

Lopezova je bila odlično raspoložena, a čini se da joj suprug nije nimalo nedostajao. Ipak, ako je suditi po fotografijama Afleka, on je uhvaćen u Brentvudu kako vozi motocikl sa svojim sinom Semjuelom. I on je izgledao poprilično srećno.

Preseo im odmor

Sve ovo dolazi, nakon što su isplivale slike bračnog para, na kojima se vidi da su vidno neraspoloženi, a mnogi su po njihovim facama zaključili da im je nedavni romantični odmor preseo.

Dženifer Lopez
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Dženi se stvarno trudila, ali ne može više, ne ide nabolje, sve je gore", rekao je tada izvor za pevačicu i glumicu, koja je nedavno otkazala svoju turneju kako bi se posvetila porodici.

Šuškanja o razvodu ne prestaju

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako su izabrali da mudro ćuto o svim nagađanjima, ceo svet ne prestaje da bruji da je njihovoj ljubavi došao kraj, što su svojim postupcima nesvesno više puta potvrdili. Aflek je uhvaćen izgužvan, a mnogi kažu da ponovo pije, a oboje su više puta primećeni bez burme.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track