INFLUENSERKA PREMINULA NA JAHTI: Pronašli njeno beživotno telo, a svega par sati pre smrti podelila POSLEDNJU OBJAVU NA MREŽAMA
Foto: printscreen/instagram/faf.elkadhi

u 36. godini

INFLUENSERKA PREMINULA NA JAHTI: Pronašli njeno beživotno telo, a svega par sati pre smrti podelila POSLEDNJU OBJAVU NA MREŽAMA

Pop kultura -

Influenserka Farah El Kadhi preminula je tokom svog odmora na jahti, a kako prenose strani mediji sumnja se da je razlog srčani udar.

Njeno beživotno telo pronađeno je 17. juna na jahti, a svega nekoliko sati pre toga na društvenoj mreži Instagram je objavila poslednje fotografije putem Instagram storija.

Izvještaji lokalnih medija kažu da nije imala znakove povreda i da je stigla u zemlju na jednonedeljni odmor. Najavljena je obdukcija kako bi se utvrdio tačan razlog smrti..

Na mrežama se opraštaju od nje

Vest o njenoj iznenadnoj smrti iznenadila je mnoge, koji se trenutno opraštaju od nje putem društvenih mreža, a u moru komentara oglasila se i Soulaima Hneinia.

Rekla je da je Farah "zaista divna osoba, poznata po svojoj ljubaznosti, velikodušnosti i toplini."

Kolegica Influencer Lori Market napisala je: "Ne mogu da verujem. U šoku sam, nedostajaćeš nam dušo. Nikada te neću zaboraviti."

(Kurir.rs/Daily Mail/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track