PRINC VILIJAM BODRIO TIM NA EVROPSKOM PRVENSTVU: Niko od članova kraljevske porodice nije sa njim, ali evo ko mu je pravio društvo
Foto: Kieran McManus / Shutterstock Editorial / Profimedia

KRALJEVSKA PORODICA

PRINC VILIJAM BODRIO TIM NA EVROPSKOM PRVENSTVU: Niko od članova kraljevske porodice nije sa njim, ali evo ko mu je pravio društvo

Pop kultura -

Princ Vilijam prisustvao je danas Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a društvo mu je pravio danski kralj Frederik X i njegova ćerka Žozefina.

Tokom utakmice između Engleske i Danske, nije uočen više niko iz britanske kraljevske porodice, pa izgleda da je ovog puta Vilijam došao sam.

Princ Vilijam
foto: Kieran McManus / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na fotografijama se može primetiti da je princ veoma lepo raspoložen i da se dobro provodi u društvu danskog kralja, verovatno praveći šale jer navijaju za protivničke klubove.

Naime, utakmica se održala pet dana nakon proslave službenog rođendana kralja Čarlsa III i objave njegove supruge, Kejt Midlton, da se vraća svojim službenim dužnostima. Da će ovoj utakmici prisustvovati, princ Vilijam najavio je još 12. juna, a preneo je Daily Mail.

Dan nakon utakmice, 21. juna, princ Vilijam će proslaviti svoj 42. rođendan.

princ Vilijam
foto: ARNE DEDERT / AFP / Profimedia

Podsetimo, princ Vilijam poznat je kao pasionirani ljubitelj fudbala, te je kad god mu se ukazala prilika, posetio neku od utakmica. Kako je 14. juna počelo Evropsko prvenstvo u fudbalu, rešio je da iskoristi priliku i bodri reprezentaciju Engleske.

Inače, britanski princ Lui Artur Čarls imao je zanimljiv savet za članove engleske fudbalske reprezentacije pred put na Evropsko prvenstvo u Nemačku.

Juče sam bio na školskoj trci sa decom i pitao sam ih: "Šta da kažem reprezentaciji Engelske danas?" Savet koji sam dobio jeste da jedete duplo više nego inače - rekao je princ Vilijam u razgovoru sa fudbalerima u Sent Džordž parku.

Poručio je: "Nakon toga imao sam viziju vas kako trčite okolo sa velikim stomacima i u bolovima, pa mislim da savet mog mlađeg sina treba da prihvatite sa malo rezerve".

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

02:43

SKANDAL NA KRUNISANJU ČARLSA III! Heraldičar Grujić za Kurir TV: Novi kralj je imao pametnija posla, OVO MU NIKAD NEĆE OPROSTITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track