TOPLES IZDANJE HAJDI KLUM OD KOJEG ĆE VAM PAMET STATI: Skinula se nasred plaže, a muž NE SKIDA RUKE SA NJE- kakvi kadrovi! (FOTO)
Foto: COBRA TEAM - FREZZA LAFATA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

VRELE FOTOGRAFIJE

TOPLES IZDANJE HAJDI KLUM OD KOJEG ĆE VAM PAMET STATI: Skinula se nasred plaže, a muž NE SKIDA RUKE SA NJE- kakvi kadrovi! (FOTO)

Pop kultura -

Jedna od najpoželjnijih žena sveta Hajdi Klum i njen suprug Tom podižu temperaturu na svom sunčanom odmoru na Sardiniji. Hajdi, nemačko-američka manekenka i televizijska voditeljka, izgledala je zapanjujuće u svom oskudnom malom bikiniju dok je uživala u suncu mazala se kremom za sunčanje. Hajdi i Tom su pokazali svoju beskrajnu ljubav jedno prema drugom, neprestano razmenjujući poljupce i dodire.

Hajdi Klum i njen partner nisu skidali ruke jedno sa drugog
Hajdi Klum i njen partner nisu skidali ruke jedno sa drugogfoto: COBRA TEAM - FREZZA LAFATA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U jednom trenutku Hajdi je skinula gornju deo bikinija te je pokazala svoje savršene obline. Tom joj je nanosio kremu, a supružnici su sve vreme delovali kao da su tek na početku ljubavi te da ne mogu skinuti ruke jedno sa drugog.

Toples izdanje Hajdi Klum
Toples izdanje Hajdi Klumfoto: COBRA TEAM - FREZZA LAFATA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U pratnji voljenog para bila je Hajdina ćerka Leni Klum koja je pokazala svoju vitku figuru na vrelom sardinskom suncu viđenu sa svojim dečkom Arisom Račevskim.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track