OTKRIVENI NOVI DETALJI O SMRTI METJU PERIJA: Policija se pojavila sa nalogom za pretres, slavna osoba morala da preda OVE STVARI
Foto: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

šokantno

OTKRIVENI NOVI DETALJI O SMRTI METJU PERIJA: Policija se pojavila sa nalogom za pretres, slavna osoba morala da preda OVE STVARI

Pop kultura -

Istraga o smrti slavnog Metjua Perija nedavno je dobila novi zaokret nakon što je neimenovana slavna osoba morala policiji da preda svoj laptop i mobilni telefon, navodno.

Naime, 19. juna, neimenovana žena je privedena na više razgovora s policijom nakon što je policija u Los Anđelesu postigla "značajan napredak u svojoj istrazi započetoj u maju", rekao je izvor za In Touch.

Metju Peri, Matthew Perry
foto: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Policija je otišla u rezidenciju misteriozne žene s nalogom za pretres, no ona nije bila prisutna. Kad se vratila, nije odbijala saradnju.

- Policajci su navodno uzeli telefon i laptop - rekao je insajder, dodajući da je žena “sve predala”.

Izvor je spomenuo da su se žena i zvezda Prijatelja, koja je preminula u oktobru 2023, prethodno upoznali na odvikavanju, gde su započeli "neočekivano prijateljstvo".

Metju Peri, Matthew Perry
foto: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

S druge strane, žena tvrdi "da nema veze sa njegovom izenandnom smrću".

- Unajmila je advokata i imala je više sastanaka s policijom otkako su s nalogom za pretres stigli u njenu kuću. Ona je škrta na rečima o situaciji - rekao je insajder. Međutim, izvor je istakao da su istražitelji sigurno dobro pripremljeni, čim su je priveli i oduzeli joj lične stavri".

(Kurir.rs/Espreso/Telegraf)

Bonus video:

00:33

Takođe je svoj komentar dao i Džonatan Ingliš, glumac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track