PREMINUO SLAVNI GLUMAC I UFC BORAC: Vest o njegovoj smrti podelili su njegova porodica i prijatelji, Srbi ga znaju iz ovih serija
Foto: Printscreen/Instagram/Plenkov

žao nam je

PREMINUO SLAVNI GLUMAC I UFC BORAC: Vest o njegovoj smrti podelili su njegova porodica i prijatelji, Srbi ga znaju iz ovih serija

Pop kultura -

Čuveni glumac, Tejlor Vejli, umro je sinoć, u 56. godini, a uzrok smrti još uvek nije poznat. Poznata filmska zvezda i UFC borac rođen je na Havajima, a svi ga pamte po ulogama u krimi serijama "Havaji 5.0" i "Magnum P.I."

Tejlorov bivši kolega borac, Piter Lenkov, tim povodom oglasio se na svom Instagram profilu i podelio tugu sa svojim pratiocima.

"Skrhan sam. Srce mi je puklo. Kao što sam ti mnogo puta rekao, zaljubio sam se u tebe još na prvoj audiciji. Došao si sa peškirom na glavi i brisao znoj, a ja sam bio oduševljen. Postao si redovan gost u mom životu. Nedostajaćeš mi svaki dan, brate moj," napisao je Piter ispod svoje objave.

Srceparajuće reči uputila je i njegova rođaka koja je istakla da joj se čini da je to sve samo noćna mora.

Tejlor Vejli bio je profesionalni UFC borac '90. godina, ali nakon što je izgubio borbu od holandskog kikboksera, svoju karijeru izgradio je u glumi. Pored serija "Havaji 5.0" i "Megvajer P.I.", glumeo je i u filmu "Zaboravljajući Saru Maršal", prenosi "The Sun".

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

00:33

Takođe je svoj komentar dao i Džonatan Ingliš, glumac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track