OVAKO SADA IZGLEDA SRPKINJA KOJA JE ZAVELA EROSA: Prelepa Novosađanka ga je navela da OVO URADI zbog nje, svi su brujali o tome!
Foto: Printscreen Instagram

BILA JE TO LJUBAV

OVAKO SADA IZGLEDA SRPKINJA KOJA JE ZAVELA EROSA: Prelepa Novosađanka ga je navela da OVO URADI zbog nje, svi su brujali o tome!

Pop kultura -

Eros Ramacoti (60) je šarmantni italijanski pevač koji je zaludeo žene na svim kontinentima. Pesmama ih je dirnuo u dušu, a markantnim izgledom i prepoznatljivim šarmom retko koja je mogla da mu odoli. Ipak, on je svojevrmeno bio lud za jednom Srpkinjom.

Eros Ramacoti
Eros Ramacotifoto: Profimedia

Naime, čuvenog Erosa osvojila je prelepa srpska voditeljka Nina Seničar s kojom je vezu započeo 2006 godine. Upoznali su se dok je Nina živela u Italiji, gde je studirala ekonomiju, a zatim je postala voditeljka.

Govorilo se da je pevač potpuno opsednut lepom Novosađankom, a šuškalo se kako je prvi koncert u Srbiji, zapravo Novom Sadu napravio upravo zbog nje.

Prelepa Nina Seničar
Prelepa Nina Seničarfoto: Profimedia

"Niko neće saznati da li je zbog mene održao koncert u Novom Sadu. Dogovorili smo se da ne pričamo o tome. Bilo nam je lepo dok smo bili zajedno. I dalje smo u kontaktu, čujemo se s vremena na vreme. Obavezno me pozove da mi čestita rođendan. Ja sam rođena 11. novembra, on 28. oktobra. Oboje smo Škorpije. Mogu sve najlepše da kažem o njemu. Divan je, pažljiv i tolerantan, potpuna suprotnost stereotipima koje prate velike muzičke zvezde. Ne želim da budem poznata samo kao bivša devojka Erosa Ramacotija. Posedujem dovoljno kvaliteta i dovoljno sam ambiciozna da bih bila poznata kao Nina Seničar, a ne kao nečija devojka " govorila je Nina svojevremeno za magazin Gloria.

Nina i njen suprug čekaju drugo dete
Nina i njen suprug čekaju drugo detefoto: OConnor-Arroyo / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia

Nina je danas u srećnom braku sa glumcem Džejem Elisom sa kojim ima četvorogodišnju ćerku Noru Grejs, a sada će u njihov dom stići još jedna beba. Nina važi za jednu od najlepših dama sa domaće javne scene te ni ne čudi što je Eros pao na njenu lepotu.

Nina Seničar odiše prirodnom lepotom
Nina Seničar odiše prirodnom lepotomfoto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

01:02

ŠOK! VODITELJKA U EMISIJI PROČITALA UŽASAN SEKSISTIČKI KOMENTAR NA NJEN RAČUN Njena emisija bila hit, ali pisali su STRAŠNE stvari

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track