ESTETSKIM OPERACIJAMA PROMENILA LIČNI OPIS, PA GRCA U SUZAMA: Najmlađa Kardašijanka nije htela da se zaustavi, a SADA NE MOŽE...
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

sad se kaje

ESTETSKIM OPERACIJAMA PROMENILA LIČNI OPIS, PA GRCA U SUZAMA: Najmlađa Kardašijanka nije htela da se zaustavi, a SADA NE MOŽE...

Pop kultura -

Najmlađa sestra iz popularnog klana Kardašijan Kajli Džener (26) u poslednjoj epizodi porodičnog rijalitija "U korak sa Kardašijanima" plakala je kao kiša.

Kajli Džener
foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Ova popularna milijarderka nije mogla da zadrži suze nakon što je njen izgled kritikovan tokom Nedelje mode u Parizu u januaru.

Kajli se otvorila svojoj starijoj sestri Kendal, a čim je progovorila o prozivkama koje trpi zbog toga što joj je lice "propalo" zbog estetskih zahvata.

"Devojka od 26 godina izgleda kao da ima 50", šokirano su konstatovali korisnici mreža nakon što su tada objavljene njene footgrafije.

Ne može da se pogleda u ogledalo

Iako je godinama odbijala da prizna da je imala estetske intervencije i da je navodno samo uvećala usne, fotografije i snimci govore nešto potpuno drugo.

- Čudo je što uopšte imam samopouzdanja da se pogledam u ogledalo i pomislim da sam lepa - rekla je Kajli.

Kajli Džener
foto: TheRealSPW / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kako se požalila sestri ona je umorna da sluša ljude koji joj govore koliko se promenila i kako izgleda poslednjih 10 godina.

Preterala ili ne?

Poslednjih godina Kajli je pokušala da se 'otarasi' filera za usne. Počela je da jeca dok je čitala komentare o svom izgledu.

- Nikada nisam plakala zbog toga, ali izgleda da me to i dalje pogađa. Zašto ljudi misle da je u redu pričati o meni? - zpitala se plačući, a Kendal ju je čvrsto zagrlila.

- Izgledam staro, vidim to ispod svake objave na mrežama. Čak i ako sam imala mnogo operacija i uradila sve ove stvari, ipak ne mislim da je u redu da neko priča o mom izgledu - zaključila je ona.

Promenila imidž

Kajli je u poslednje vreme dosta promenila svoj stil oblačenja i šminkanja i počela je da neguje popularnu "Clean girl" estetiku, koja podrazumeva minimalnu šminku, odnosno neutralne tonove koji nisu upadljivi.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track