ŠOKANTAN VIDEO IZAZVAO JE SUMNJE: Navodno vanbračna ćerka princeze Dajane i kralja Čarlsa preslikana je majka, reakcije su BURNE
Foto: Anwar Hussein / Avalon / Profimedia

KRALJEVSKA PORODICA

ŠOKANTAN VIDEO IZAZVAO JE SUMNJE: Navodno vanbračna ćerka princeze Dajane i kralja Čarlsa preslikana je majka, reakcije su BURNE

Pop kultura -

Godinama u nazad u medijima se provlači priča da kralj Čarls (75) i princeza Dajana imaju vanbračnu ćerku. Iako se ona ne pojavljuje u medijima, njena fotografija se može naći na pojedinim društvenim mrežama, i sličnost između nje i princeze Dajane je neverovatna.

Njeno ime je Sara Spenser i, trenutno, živi u Americi. Nakon pojavljivanja snimka, koji govori o njoj i priči njenog začeća, pratioci su osuli paljbu u komentarima.

Pored onih koji su komentarisali da je Sara ista kao princeza Dajana, bilo je i onih koji su skeptični i misle da je sve produkt veštačke inteligencije.

Kako je, svojevremeno, navedeno na portalu "Marca", u britanskoj kraljevskoj porodici uvek je postojao interes za upoznavanjem "sestre", a čak je i princ Vilijam, navodno, želeo da je upozna.

"Upoznavanje je dogovoreno, ali samo za suprugu princa Vilijama, Kejt Midlton. Bila je vrlo impresionirana kada je videla sličnost između Sare i princeze Dajane", navodno je rekao je Izvor.

Međutim, postavlja se pitanje zašto je cela priča pod velom tajne? Uzevši u obzir da sada i ženski naslednici mogu da budu na tronu, postoji sumnja da se njen identintitet krije jer bi, u tom slučaju, imala prednost naspram princa Vilijama, jer je rođena 1981. godine, godinu dana pre njega.

Takođe, postoji i priča da je samo njeno začeće tajna jer je zapravo u pitanju bio test. Kako kruži po društvenim mrežama, kraljica Elizabeta II, htela je da se uveri da li Dajana može da rodi zbog čega su probali "in vitro" oplodnju kako bi videli jesu li njene jajne ćelije oplođene. Priča ovde dobija obrt! Doktor koji je obavio proceduru, navodno je ukrao Dajanine oplođene jajne ćelije i svoju ženu iskoristio kao surogat majku.

Takođe, postoje spekulacije da je Sara pobegla u Ameriku jer je strahovala za svoj život kada je princeza Dajana poginula u saobraćajnoj nesreći 1997. godine.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track