OTAC MEGAN MARKL MOLI ZA OPROŠTAJ: "Spreman sam da rešim ovu situaciju", kaže i da za 80. rođendan konačno želi da UPOZNA UNUČAD
Foto: Profimedia

KRALJEVSKA PORODICA

OTAC MEGAN MARKL MOLI ZA OPROŠTAJ: "Spreman sam da rešim ovu situaciju", kaže i da za 80. rođendan konačno želi da UPOZNA UNUČAD

Pop kultura -

Godinama unazad svi mediji bruje o hladnom odnosu Megan Markl i njenog oca, Tomasa Markla koji je, jednom prilikom, izjavio da nikada nije upoznao svoju unučad.

O njihovom odnosu govorila je i Megan, u popularnoj Netfliksovoj seriji "Hari i Megan".

Ove godine, 18. jula, Tomas Markl puni 80 godina i tim povodom javno moli svoju ćerku da se pomire u nadi da će mu konačno dozvoliti da upozna Arčija i Lilibet.

0494148248, Tomas Markl, Megan Markl, otac
foto: Profimedia

Kako je Tomas izjavio, a preneo Dejli Mejl, nije očekivao da će dogurati do osme decenije jer je njegov otac preminuo u 61. godini.

"Iako sam ponosan na sve što sam uradio u životu, voleo bih da možemo da rešimo ovu situaciju. Uvek sam bio spreman i voljan da to uradim," rekao je Tomas.

Megan Markl
foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Megan Markl je sa svojim ocem poslednji put razgovarala kada je, uoči njenog venčanja, pao u bolničku postelju, ali konačan prekid kontakta desio se nakon što ga je uhvatila da paparacima prodaje fotografije njenog i Harijevog venčanja, davne 2018. godine.

“Mnogo tugujem. Izgubila sam oca. Izgubila sam bebu. Zamalo sam izgubila ime. Doživela sam totalni gubitak identiteta. Ali i dalje sam čvrsto na nogama! Stojim i stajaću," rekla je Megan u emisiji "Opra sa Megan and Harijem".

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track