GLUMICA SE VRATILA U SRBIJU I PREMINULA: Ceo Balkan je plakao zbog njene SMRTI, a onda je otkrivena TAJNA koju je skrivala...
Foto: P5rintscreen/Instagram

KAKVA SUDBINA

GLUMICA SE VRATILA U SRBIJU I PREMINULA: Ceo Balkan je plakao zbog njene SMRTI, a onda je otkrivena TAJNA koju je skrivala...

Pop kultura -

Glumica Irena Mičijević preminula je 2017. godine i ostavila javnost u Srbiji u šoku. Iznenadna smrt nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Zvezda serije "Žene sa Dedinja" nakon završetka snimanja ovog projekta napustila je Srbiju i odselila se u London. Godinama niko nije ništa o njoj znao, a onda je odjeknula vest da je skončala život.

Irena Mičijević
Irena Mičijevićfoto: P5rintscreen/Instagram

Irena je živela u Londonu, ali joj je poslednja želja bila da umre i da je sahrane u njenom rodnom Beogradu, što su joj i ispunili. Glumica je bila u braku sa Sinišom Rodićem, istaknutim arhitektom. Osim toga, malo je poznato da je njena kuma bila koleginica Branka Katić.

Bila je zvezda serije Žene sa Dedinja u kojoj je glumila sa Lenom Bogdanović i Anđelkom Žugić
Bila je zvezda serije Žene sa Dedinja u kojoj je glumila sa Lenom Bogdanović i Anđelkom Žugićfoto: Nebojša Mandić

U momentu kada je saznala za bolest, lekari su govorili da će sve proći bez bilo kakvih komplikacija i da će uspeti da se izleči od karcinoma. Verovanjem da sve prolazi bez bilo kakvih problema, zaputila se u Beograd kako bi posetila rodbine i prijatelje. Međutim, stanje se tada naglo pogoršalo i posle nekoliko dana preminula je u Beogradu u 45. godini. Svi su ostali zatečeni, a brojne kolege danima su objavljivale tužna sećanja na glumicu.

Ko je bila Irena Mičijević

Rođena Beograđanka je sa samo 16 godina upisala Fakultet dramskih umetnosti, a prvu ulogu je odigrala 1991. godine u TV drami "Velika mala matura". Ljubitelji teatra je se sećaju po ulozi Ofelije u predstavi "Hamlet" u Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Pre "Žena sa Dedinja" igrala je u filmovima "Pun mesec nad Beogradom", „Mali svet“, „Flešbek“, a proslavila se i u mnogim britanskim projektima.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

01:15

DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track