ŠOKANTNA ODLUKA POZNATE BOGATAŠICE: Tamara je objavila fotografiju ćerkice u SKANDALOZNOM izdanju - "OVO JE POTPUNO NEPRIMERENO"
Foto: Profimedia

ŠTA VI MISLITE?

ŠOKANTNA ODLUKA POZNATE BOGATAŠICE: Tamara je objavila fotografiju ćerkice u SKANDALOZNOM izdanju - "OVO JE POTPUNO NEPRIMERENO"

Pop kultura -

Bogatašica Tamara Eklston, ćerka Bernija Eklstona prvog čoveka Formule 1, godinama je pod lupom javnosti zbog svog privatnog života. Od kada je postala majka svi govore o njenom pristupu roditeljstvu.

Tamara je naslednica bogataša Bernija Eklstona
Tamara je naslednica bogataša Bernija Eklstona

Tamara je pre 10 godina rodila ćerkicu Sofi koja je postala centar njenog sveta. Novopečena majka je tada bila potpuno opsednuta devojčicom da se nije razvajala od nje ni na sekund, nije izlazila iz kuće, a ponosila se kako je maltene do četvrte godine dojila. Mnogi su se šokirali ovakvim pristupom.

Tamara Eklston je godinama pod lupom javnosti
Tamara Eklston je godinama pod lupom javnostifoto: Profimedia

Godinama kasnije i dalje ne prestaje da izaziva kontroverze zbog toga kako oblači ćerku. Naime, Sofi koja sada ima 10 godina često je našminkana poput odraslih devojaka, već godinama nosi štikle, a jedna od poslednjih fotografija izazvala je buru. Naime, Tamara je objavila fotografiju malene Sofi na kojoj je devojčica u čizmama na štiklu dubokih do iznad kolena, uz to je imala hraljinicu na resice i previše šminke na licu.

Više od 12.000 Tamarinih fanova lajkovalo je ovu fotografiju, a komentari su se samo nizali.

"Ovo je potpuno neprimerno za dete", glasio je jedan od njih. Drugi se nadovezao: " Izgleda kao pevačica koja će svakog trenutka zanjihati kukovima na bini". Žene su se složile da je sve ovo preterano ma koji da je povod u pitanju i da bi Tamara morala malo da se pozabavi detinjstvom svoje naslednice, a ne da od nje pravi odraslu osobu.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

02:26

ONA JE JEDINA DEVOJČICA KOJA IMA TRI VRSTE KOSE! Frizeri i lekari U ČUDU! Majka izjavila za Kurir: Iskreno, ne znam sta da radim

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track