SVI GLEDAJU U RIJANINE NOGE ZBOG OVOGA ŠTO JE OBULA: Ovo još nikome nije palo na pamet, a onda je videla rupu posred INTIMNOG DELA
Foto: Cesar Restaurant / SplashNews.com / Splash / Profimedia

blam za blamom

SVI GLEDAJU U RIJANINE NOGE ZBOG OVOGA ŠTO JE OBULA: Ovo još nikome nije palo na pamet, a onda je videla rupu posred INTIMNOG DELA

Pop kultura -

Muzička zvezda Rijana ponovno je privukla javnost u Parizu. U otmeni restoran stigla je obučena u široku majicu kratkih rukava s natpisom "American Sabotage" koju je ukombinovala sa helankama u boji kože. Preko lica imala je velike naočare koje su skrivale njen pogled.

Navodno joj se desila mala nezgoda, te su joj pukle helanke. Kada je primetila ovaj problem, sve vreme je navlačila majicu kako bi to prikrila od radoznalih paparaca.

Novi modni trend, helanke preko štikli
Novi modni trend, helanke preko štiklifoto: Cesar Restaurant / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Veliku pažnju privukle su i njezine štikle, preko čijih peta je navukla helanke. Preko njih stavila je i zlatnu nanogicu sa srebrnim cirkonima koji su upadale u oči.

Problemi nakon porođaja

Pevačica Rijana sa svojim partnerom ASAP Rokijem ima dva sina, a nedavno je otkrila sa kojim problemom se suočila nakon porođaja.

"Nisam očekivala da će se gubitak kose dešavati u talasima. Mislila sam da će se jednostavno desiti i da će nakon toga kosa ponovo narasti“, rekla je ona, prenosi „Page Six“.

Bonus video:

00:36

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track