BRAK KEJT I VILIJAMA NA TESTU: Poslednja fotografija otkrila u kakvom su odnosu nakon višemesečne BORBE PRINCEZE SA RAKOM
Foto: Mario Pietrangeli / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

rođendanska slika govori sve

BRAK KEJT I VILIJAMA NA TESTU: Poslednja fotografija otkrila u kakvom su odnosu nakon višemesečne BORBE PRINCEZE SA RAKOM

Pop kultura -

Romansa princa Vilijama i Kejt Midlton, koja je procvetala na čudnim ulicama Univerziteta Sent Endruz, izdržala je test vremena, dokazujući u proteklih šest meseci da je to ljubavna priča za istorijske knjige, otporna na sve prepreke koje im život baci na put.

Rođendanska slika govori sve

„Srećan rođendan tata, svi te toliko volimo!“ Kejt je uputila iskrenu poruku, praćenu ljupkim snimkom princa Vilijama i dece kako radosno skaču sa peščane dine da proslave Vilijamov 42. rođendan prošlog petka.

Kraljevski stručnjak i bivša dopisnica Bi-Bi-Sija, Dženi Bond, podelila je svoje uvide, sugerišući da nedavna fotografija dovoljno govori ne samo o trajnoj vezi para, već i o njihovoj nadi.

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: The Telegraph-PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Poslednjih nekoliko meseci bili su test njihovog snažnog partnerstva. Mislim da nam ova fotografija govori da su i dalje u stanju da skaču od radosti, čak iu najtežim vremenima, i da je Kejt namerno odabrala sliku koja govori o njihovom optimizmu za budućnost.

princ Vilijam, princ Džordž, Kejt Midlton, princeza Šarlot, princ Lui
foto: Julie Edwards / Avalon / Profimedia

Kejt Midlton obožava Vilijama – on je njena stena i tako ju je nesebično podržavao kroz sve ovo i kritikovala javnost što ne rade više i što joj se posvetio. Tako da obožava svog muškarca. Mislim da je njihov brak jači nego ikad - otkrila je Dženi za OK! magazin.

Kejtina podrška znači Vilijamu

Kejt Midlton, Princ Vilijam
foto: Stephen Lock / i-Images / Eyevine / Profimedia

Razmišljajući o odrastanju princa Vilijama u burnom domaćinstvu, Dženi je u nastavku otkrila koliko je važno da Vilijam bude u srećnom braku, nakon što je prethodno odrastao u razorenoj kući nakon razdvajanja roditelja, kralja Čarlsa i princeze Dajane.

Vremenom su se pojavile brojne priče o turbulentnom braku Čarlsa i Dajane – uključujući priče o mladom Vilijamu koji je tešio svoju majku klizeći maramicu ispod vrata kupatila kada je čuo da jeca. Srećom, Vilijam je uspeo da se oženi iz ljubavi, a Dženi je objasnila da Vilijam uživa u sopstvenom modelu porodičnog života.

Kejt Midlton, Princ Vilijam
foto: JOHN STILLWELL / AFP / Profimedia

- Ovih nekoliko meseci su bili verovatno najteži period iskušenja u celom njihovom braku i mora da ih je potreslo do srži. Razmišljanje o budućnosti mora da je bilo neverovatno uznemirujuće, ali mislim da je ta slika namerno odabrana da pokaže da su sada svi u stanju uma da mogu da gledaju na budućnost sa pozitivnošću - dodala je ona.

(Kurir.rs/Mirror/I.M.)

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track