POZNATO STANJE ČUVENOG GLUMCA NAKON PADA: Vrištao od BOLOVA, završio u bolnici, a publiku izveli iz pozorišta, OVAKO SADA IZGLEDA
Foto: Niklas HALLE'N / AFP / Profimedia

prve slike

POZNATO STANJE ČUVENOG GLUMCA NAKON PADA: Vrištao od BOLOVA, završio u bolnici, a publiku izveli iz pozorišta, OVAKO SADA IZGLEDA

Pop kultura -

Glumac Ijan Makelen pojavio se prvi put u javnosti nakon što je nedavno pao sa scene i primljen je u bolnicu.

Ovaj 85-godišnji glumac uslikan je pre dva dana ispred svoje kuće, gde je dočekao prijatelja. Umetnik se pojavio u ogrtaču, sa neurednom bradom, a pridržavao se štapom.

Ser Ijan pao je za vreme predstave, nakon čega je odveden u bolnicu na lečenje, a ostatak nastupa prošlog ponedeljka i utorka je otkazan kako bi se odmorio. Očekivalo se da će se vratiti na scenu u sredu, ali će umesto njega doći zamena.

Kako prenosi Dejli Mejl očekuje se da će se Ser Ijan ponovo pridružiti glumačkoj ekipi kada predstava krene na turneju 3. jula.

Incident na predstavi

Glumac se navodno spotakao o rekvizite i pao, a zatim je počeo da vrišti u bolovima i moli za pomoć.

"Pomozite mi, moje ruke...", navodno je ponavljao glumac, pišu britanski tabloidi, dodajući da je vrištao od bolova i da je publika morala hitno da se udalji iz pozorišta.

Njegovi predstavnici za medije oglasili su se jednom nakon incidenta i zahvalili na brizi za njegovo zdravlje.

- Nakon medicinskih pregleda, briljantni lekarski tim nas je uverio da će se brzo i potpuno oporaviti i da je dobrog raspoloženja - stoji u saopštenju glumčevog tima.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

05:21

ČEKALI SMO DA SE OVO DOGODI! Glumac iz Njujorka o SKANDALU KOJI TRESE AMERIKU: Britanski princ je u NAJVEĆEM PROBLEMU (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track