ISPLIVALE NOVE INFORMACIJE O POVREDAMA PRINCEZE ANE: Svi u Bakingemskoj palati POTREŠENI, oglasio se i kralj , "Očekujemo da..."
Foto: Profimedia

KRALJEVSKA PORODICA

ISPLIVALE NOVE INFORMACIJE O POVREDAMA PRINCEZE ANE: Svi u Bakingemskoj palati POTREŠENI, oglasio se i kralj , "Očekujemo da..."

Pop kultura -

Britanska princeza Ana zadobila je "manje povrede i potres mozga" nakon incidenta na imanju u parku Getkomb sinoć i trenutno se nalazi u bolnici, saopšteno je iz Bakingemske palate.

Kako su naveli predstavnici palate, a preneo Dejli Mejl, oporavak princeze Ane lepo napreduje i ona je sada u dobrom stanju.

princeza Ana
foto: Chris Jackson/WPA Pool/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Očekujemo da će se vratiti kući kasnije ove nedelje," naveo je Izvor iz Palate.

Podsetimo, princeza Ana je zadobila lakše povrede i potres mozga nakon incidenta na imanju Getkomb park juče uveče. Njeno Kraljevsko Visočanstvo primljena je u bolnicu Sautmid u Bristolu, gde je zadržana iz mere predostrožnosti i očekuje se da će se potpuno i brzo oporaviti.

U saopštenju se ističe da je kralj Čarls obavešten o povredama svoje sestre, piše Sky news.

Princeza Ana
foto: Profimedia

„Cela kraljevska porodica je uz princezu i nadaju se njenom skorijem oporavku“, zaključili su iz Bakingemske palate.

Takođe, kralj Čarls je blagovremeno obavešten i, zajedno se ostatkom porodice, šalje želje svojoj mlađoj sestri (73) za brz oporavak.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track