OŽENIO 39 GODINA MLAĐU, ONA JE STARIJA SAMO 2 GODINE OD NJEGOVE ĆERKE: Sada su svi zajedno na odmoru, fotografije zapalile mreže
Foto: Manuele Mangiarotti / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

ŠOKANTNO

OŽENIO 39 GODINA MLAĐU, ONA JE STARIJA SAMO 2 GODINE OD NJEGOVE ĆERKE: Sada su svi zajedno na odmoru, fotografije zapalile mreže

Pop kultura -

Poznati glumac, Dolf Lundgren, sa svojom suprugom i ćerkom, vidno uživa na plaži na Sardiniji u Italiji.

Ove fotografije izazvale su mnoštvo komentara po medijima jer je on 39 godina stariji od svoje žene, Eme Krokdal, koja je samo dve godine starije od njegove ćerke, Grete Lundgren (22).

Dolf Lundgren
foto: Manuele Mangiarotti / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Naime, njegova draga je je poznati fitnes trener pa nije ni čudo što Dolf žari i pali i u svojim sedamdesetim godinama. Njih dvoje su u braku od jula prošle godine, a venčali su se u njihovoj vili na Mikonosu, uz prisustvo nekoliko njima bliskih ljudi.

Njihova ljubav traje već pet godina, od 2019. godine, i nije opstala samo u dobru već i u zlu, dok se Dolf borio sa rakom pluća.

"Doktor mi je rekao da su mi male šanse i preporučio da pauziram karijeru i vreme provedem sa porodicom. Na pitanje koliko mi je ostalo vremena, rekao je dve do tri godine. Prvo što sam pomislio jeste da sam vodio baš sjajan život, ali najteža misao mi je bila da ostavim ćerku i ženu same," izjavio je Dolf jednom prilikom za "Biznis Insajder" i dodao da je njegova najpametnija odluka bila da potraži mišljenje drugog lekara.

Dolf Lundgren
foto: Manuele Mangiarotti / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Nisam mogao da verujem kad su mi rekli da mi se rak smanjio za 30 posto. Nastavio sam sa lekovima i terapijom i sada je smanjen za celih 90," presrećno je izjavio glumac.

Slavni glumac, iz prvog braka sa Anet Kviberg, ima dve ćerke Gretu i Idu, a posle 17 godina ljubavi, razveo se 2011. godine. Sada je srećno oženjen, po drugi put.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

04:04

SRPSKI GLUMAC DIREKTNO IZ NJUJORKA: MOGUĆE JE DA ĆE TRAMP VLADATI IZ ZATVORA! Bio sam član porote, znam kako to izgleda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track