POHRLILA MU U ZAGRLJAJ ČIM GA JE UGLEDALA: Slavna pevačica videla je OVOG ČOVEKA u publici, nije mogla da suzdrži suze (VIDEO)
Foto: Printscreen TikTok

emotivno

POHRLILA MU U ZAGRLJAJ ČIM GA JE UGLEDALA: Slavna pevačica videla je OVOG ČOVEKA u publici, nije mogla da suzdrži suze (VIDEO)

Pop kultura -

Adel važi za jednu od pevačica sa najlepšim glasom i njeni koncerti uvek pune hale. Pored njenog božanstvenog glasa, krase je nežna priroda i spontanost, što se često primeti i na njenim nastupima.

Pesme su joj, takođe, takve - pune snažnih, dubokih emocija, pa nije ni malo neobično što se njeni obožavaoci često empatišu sa svime što ona uradi.

Naime, nedavno je na društvenim mrežama pažnju ponovo uzeo jedan popularni snimak njenog koncerta. Tom prilikom, Adel se kretala među publikom, pevajući svoje najveće hitove, ne sluteći da se među mnogobrojnih posetiocima nalazi neko njoj vrlo bitan.

Dok je uživala u svojoj publici, u jednom trenutku, na njenom licu video se iznenađen, ali srećan izraz lica. Kasnije smo shvatili o čemu i kome je zapravo reč.

"O moj bože, Kolin! Ovo je čovek je na svet doneo moju bebu! Nisam te videla godinama," rekla je pevačica pred svima, pa pošla da zagrli svog ginekologa.

Ovaj nesvakidašnji trenutak postao je viralan na društvenim mrežama, a ljude je oduševila njena iskrenost i energija .

"Volim njenu energiju i kako uvek sve primeti," napisao je jedan od obožavalaca.

Adel
foto: Profimedia

"Volim kad pevači pokažu koliko duboko osećaju. To ih čini umetnikom," dodao je drugi.

"Volim što je tako autentična, to je retko danas," zaključio je treći.

Među mnogobrojinim komentarima, istakao se i onaj u kojem njena obožavateljka tvrdi da odnos između porodilje i doktora može biti veoma emotivan jer, kako je navela, nekim ženama porođaj veoma teško pada.

Mnogi su se složili sa ovim komentarom i dodali kako je Adel ovim potezom pokazala da je pre svega prirodna, jednostavna i da joj slava nije udarila u glavu.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

00:36

Među prisutnima je bila glumica Anica Dobra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track