VATRENA IVANA UZALUD SPREMILA BEZOBRAZAN STAJLING! Tribine gorele od BUJNIH GRUDI, ali Hrvatskoj reprezentaciji NIJE DONELA SREĆU
Foto: /IPA / Sipa Press / Profimedia

dala je sve od sebe

VATRENA IVANA UZALUD SPREMILA BEZOBRAZAN STAJLING! Tribine gorele od BUJNIH GRUDI, ali Hrvatskoj reprezentaciji NIJE DONELA SREĆU

Pop kultura -

Ivana Knol iz Hrvatske je najpopularnija navijačica na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u fudbalu.

Ova vatrena brineta ne propušta nijednu utakmicu u Nemačkoj, a sinoć je bila najglasnija na tribinama na utkamici između Hrvatske i Italije u odlučujućoj utakmici 3. kola grupe B.

Ivana spremila bezobrazan stajling

Ivana Knol
foto: printscreen instagram

I ovog puta je u crveno-belom izdanju; uz top je iskombinovala plave farmerke s navijačkim detaljem, te samouvereno i raspoloženo pozirala fotografima i slala im srca i poljupce.

Provocirala je Ivana Italijane i pre meča, jela je pastu, a sudeći po fotografijama ona uživa na prvesnstvu.

Pre utakmice se družila s navijačima u centru grada, a ranije se snimala kako kuva i pritom ponosno lomi špagete na pola, aludirajući na to da će Hrvatska u meču slomiti Italiju, uz poruku: "Italijani, dosta".

Napeta utakmica do kraja, ali bez sreće

Reprezentacija Hrvatske je od 55. minuta i gola Luke Modrića imala rezultat koji je garantovao plasman u osminu finala, ali je na žalost brojnih navijača iz komšiluka stigao pravi šok pošto je u 98. minutu Italija došla do izjednačujućeg gola.

Utakmica je završena rezultatom 1:1 i Hrvati sada imaju minimalne šanse da nastave takmičenje, što možda znači da će Evropa u narednom periodu ostati uskraćena za nova vrela izdanja Ivane Knol.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track