SPAVAO JE U MRTVAČKOM KOVČEGU: Bio je najveća faca u Holivudu i imao PAKLENO DETINJSTVO, živeo u teškoj bedi i MORAO JE DA...
Foto: Edward Roth / Alamy / Alamy / Profimedia

ŠTO SE MORA, NIJE TEŠKO

SPAVAO JE U MRTVAČKOM KOVČEGU: Bio je najveća faca u Holivudu i imao PAKLENO DETINJSTVO, živeo u teškoj bedi i MORAO JE DA...

Pop kultura -

Mnoge poznate ličnosti imale su "normalne" poslove pre nego što su ušle u svet šoubiznisa. Pre nego što su stekle slavu, zvezde poput Madone, Hju Džekmana, pa čak i Megan Markl, imale su poslove kao i svaki drugi građanin.

Madona
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Verovali ili ne, Madona je radila na šalteru u "Dankin Dounats" i prodavala krofne, Hju je radio kao klovan po privatnim zabavama, a Megan Markl kao kaligraf. Listi tu nije kraj. Na primer, Margot Robi je prodavala karte u metrou, Bijonse je radila u salonu, a Opra Vinfri je bila kasirka u supermarketu.

Međutim, među svima njima istakao se škotski glumac, Šon Koneri koji je, pre nego što je stekao ogromnu slavu kao prvi Džejms Bond, imao je ozbiljno jeziv posao - polirao je mrtvačke kovčege!

„Gospodin Koneri je je redovno belio kovčege od mahagonija da bi izgledali kao da su od hrasta,“ preneo je svojevremeno "Stark Insajder" i dodao je je jednom čak, iz opklade, proveo noć u kovčegu.

Ovu činjenica nedavno je podeljena na platformi "X", a preneo je "The Mirror".

Takođe je navedeno, prema Kenedi centru, da je Šon svoj prvi posao dobio sa samo sedam godina, kao dostavljač mleka, jer je morao da pomogne svojoj porodici.

Mis Pigi, Šon Koneri, Džejms Bond
foto: kpa Publicity / United Archives / Profimedia

Do 13. godine morao je da napusti školu i radi kao nadničar, savijač čelika, mešač cementa,“ prenosi sajt i dodaje da se čak, 1947. godine, pridružio i Kraljevskoj mornarici na 12 godina, ali je otpušten tri godine kasnije „zbog teškog čira na želucu.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

02:00

NEKADA SU SE OVDE SKLAPALI POSLOVI I VEŽBALO U TERETANI: Evo kakva se istorija krije iza Rimskih termi u Čačku!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track