BOMBASTIČNIM DEKOLTEOM ZALUDELA NA SVETSKOM PRVENSTVU: 14 godina kasnije i dalje izgleda brutalno, a živi od PLATFORMI ZA ODRASLE
Foto: Profimedia

i dalje pleni

BOMBASTIČNIM DEKOLTEOM ZALUDELA NA SVETSKOM PRVENSTVU: 14 godina kasnije i dalje izgleda brutalno, a živi od PLATFORMI ZA ODRASLE

Pop kultura -

Evropsko prvenstvo u fudbalu uzelo je maha i dok se sa neizvesnošću očekuje ovogodišnji pobendik, navijači na tribinama ne prestaju da privlače pažnju. Vaterni navijači ali i navijačice tu su da verno isprate svaku utakmicu.

Larisa Rikelme
foto: Profimedia

Ipak, možda najpoznatija navijačica je Larisa Rikelme iz Paragvaja. Ona je postala svetska senzacija kada se pojavila tokom Svetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010. godine sa mobilnim telefonom između grudi.

Bujnim poprsjem je privukla veliku pažnju javnosti, a duboki dekolte majice u bojama reprezentacije Paragvaja i danas se ne zavoravlja. Tada je bila prava senzacija, a evo gde je danas.

Larisa Rikelme
foto: Profimedia

Ona je obećala da će se skinuti ako Paragvaj osvoji Svetsko prvenstvo, a iako se njena reprezentacija oprostila od takimčenja u četvrtfinalu, Larisa se ipak fotografisala za časopis "Playboy".

A, sada ono glavno, pogledaje kako Larisa izgleda danas. Bolja je nego ikad, zar ne? Kako stvari stoje i 14 godina kasnije, Larisa ume da privuče veliku pažnju.

Larisa je danas novinarka i manekenka, a drži obuke na platformi za odrasle OnlyFans, kako bi budućim korisnicima omogućila da profitiraju.

- Moj prvi radni seminar u Paragvaju bio je pravi uspeh. Uskoro sledi drugo izdanje. Sa velikim uspehom, zahvaljujem se svim ljudima koji su prisustvovali. Hvala vam što ste mi dozvolili da uđem u vaša srca i budem svoja - objavila je Larisa na svojoj Instagram stranici.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track