OVA LEPOTICA OSVOJILA JE SRCE SERGEJA MILINKOVIĆA-SAVIĆA: Izgleda kao MODEL, a pred PRVENSTVO fudbaleru je ispunila veliku želju!
Foto: Nemanja Nikolić

ona mu je najveća podrška

OVA LEPOTICA OSVOJILA JE SRCE SERGEJA MILINKOVIĆA-SAVIĆA: Izgleda kao MODEL, a pred PRVENSTVO fudbaleru je ispunila veliku želju!

Pop kultura -

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić sa saigračima će večeras dati sve od sebe da reprezentacija Srbije ostvari trijumf nad Danskom i plasira se u narednu rundu takmičenja.

Sergej Milinković Savić od 2017. godine je u ljubavi sa lepom Natalijom
Sergej Milinković Savić od 2017. godine je u ljubavi sa lepom Natalijomfoto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Dok vodi bitke na terenu, najveću podršku pruža mu njegova partnerka Natalija Ilić sa kojom se verio u maju 2022. godine. Lepa Natalija važi za najlepšu ženu srpskih fudbalera, a mnogi komentarišu da izgleda kao top model.

Natalija očarava lepotom
Natalija očarava lepotomfoto: Printscreen/Instagram

Srpski reprezentativac tada je dobio je lepe vesti dok se sa Srbijom nalazio u Bahreinu gde su ga čekale poslednje pripreme za Mundijal koji se održavao u Kataru. Naime, sportista je tada postao otac ćerkice kojoj su on i njegova izabranica dali ime Irina.

Sergej i Natalija dobili su ćerkicu
Sergej i Natalija dobili su ćerkicufoto: Printscreen

Prelepa Novosađanka ukrala je srce SMS-u 2017. godine i od tada su nerazdvojni. Mladi par, preciznije lepša polovina sjajnog veziste, pokupila je simpatije italijanskih medija, a već na prvi pogled apsolutno je jasno i zbog čega.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

02:15

DUŠKO SE TRUDI SVIM SILAMA DA MI OTEŽA ŽIVOT JK frapirala: On je života greška! Fudbaler odgovorio citatom nobelovca, ŠOK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track