DŽENIFER LOPEZ OSTALA BEZ CVONJKA U DŽEPU: Spava u trenerci, naslonila GLAVU NA PROZOR dok blicevi PRŠTE NA SVE STRANE (FOTO)
Foto: Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia

ŠOKANTNO

DŽENIFER LOPEZ OSTALA BEZ CVONJKA U DŽEPU: Spava u trenerci, naslonila GLAVU NA PROZOR dok blicevi PRŠTE NA SVE STRANE (FOTO)

Pop kultura -

Dok kolaju priče da se razvodi Bena Afleka i dok se provodi na plaži sa svojim producentom, niko ne razmišlja o tome kuda i kako se kreće Dženifer Lopez.

Međutim, paparaci su je konačno uhvatili i to, ni manje ni više, već tokom leta, od Napulja do Pariza, na ekonomskoj klasi.

Dženifer Lopez
foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako je preneo portal TMZ, Džej Lo je "teška" 400 miliona dolara, odlučila je da na svoje putovanje od 2 sata i 30 minuta, potroši celih 134 evra!

Naime, putovala je KLM avionskom kompanijom, a uhvaćena je kako spava pored prozora, obučena u trenerku, dok je pored nje bio njen telohranitelj. Iako ova kompanija nudi i opciju biznis klase, ona se ipak odlučila za skromniju varijantu.

Dženifer Lopez
foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mnogi spekulišu da je ovaj gest zapravo posledica otkazane turneje zbog kojih je pretrpela žestok finansijki udar. Uprkos svim nedaćama koje je prate u poslednje vreme, Dženifer je bila nasmejana.

Inače, povod njenog putovanja je modna revija "Diora" koja je prikazivala svoju novu kolekciju jesen/zima 2025.

Podsetimo, Dženifer Lopez i Ben Aflek rešili su da prodaju kuću koju su kupili nakon venčanja, pa su mnogi to shvatili kao potvrdu priča o njihovom razvodu.

Kako prenosi portal "TMZ", njih dvoje su već angažovali agenta za nekretnine, Santijaga Aranu, izrazivši želju da se odreknu vile koju su kupiili pre nepune dve godine. Ova pomenuta vila nalazi se na Beverli Hilsu, a platili su je više od 60 miliona dolara. Međutim, umesto da u njoj dočekaju duboku starost, sada se nalazi na spisku za prodaju.

Nakon samo tri nedelje od vesti da prodaju venčanu kuću u Kaliforniji, Dženifer Lopez je otputovala na odmor u Italiju dok je svog, još uvek, supruga Bena Afleka ostavila kod kuće.

Naime, Džej Lo je u Italiju otišla sa svojim producentom, Benijem Meidnom, a kako se može videti na snimcima, sa njim nije namrgođena kao sa Benom, već naprotiv vrlo je lepo raspoložena.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

01:18

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track