KOŽNE LATICE JEDVA OBUZDALA BUJNE GRUDI: Pevačica u BEZOBRANOM IZDANJU napravila pometnju "GOLA HALJINA" ništa nije ostavila mašti
Foto: NORTH-SUNSET / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

sve oči uprte u nju

KOŽNE LATICE JEDVA OBUZDALA BUJNE GRUDI: Pevačica u BEZOBRANOM IZDANJU napravila pometnju "GOLA HALJINA" ništa nije ostavila mašti

Pop kultura -

Stajling koji je Kejti Peri (39) nedavno ponela strani mediji nazvali su "izgledom nedelje" u pokušaju oživljavanja trenda "gole haljine". U nedelju se pevačica pojavila u Parizu u nikad provokativnijem izdanju, na modnom događaju u organizaciji Ane Vintur u Palace Vendome.

Glavna urednica Voga je sa timom napravila pozorišnu proslavu francuske mode i sporta u čast predstojećih Olimpijskih igara. Uoči prestižnih gradskih revija visoke mode, poznate ličnosti i gosti koji su spremni da izdvoje 1.000 dolara za mesto, okupili su se na trgu posmatraju tematsku pistu koja prati 100 godina između poslednjih Olimpijskih igara u Parizu 1924. godine i sada.

Jedno od iznenađenja večeri bila je i Kejti Peri, u arhivskoj haljini Noir Kei Ninomiya, koja više otkriva nego što sakriva. Kejti je prošetala pistom u delu revije posvećenom borilačkim veštinama '80-tih.

U celom gornjem delu crne kožne latice jedva da prekrivaju gole grudi i intimne delove, dok je u donjem optočena cvetovima u crnoj i nežno roze boji. Hlajina je više ličila na geometrijski podvig nego na sportsku asocijaciju. "Ovo je prvi put da sam hodala pistom", izjavila je u kameru, "Milsim, hodala sam ranije u životu. Hodam svaki dan ali ovo je visoka moda!"

Perijeva je u prethodnom videu na Instagramu otkrila malo više. Ova 39-godišnjakinja se snimala i uvijala u oskudnom belom bikiniju, koji je otkrivao deo njenih grudi.

Pevačica je svoju liniju dovela do savršenstva, mada neki komentarišu da je "nikad mršavija" nakon što je na svet donela ćerku Dejzi 2020, a najavila je i izlazak novog albuma "Woman's world".

(Kurir.rs/Mondo/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track