"POČELA SAM DA GUBIM SVEST" Naša glumica doživela dramu na odmoru: BILO JE KRVI, trpela sam BOLOVE čitavog dana, mislila sam...
Foto: printscreen/instagram/tijana_curovic

otkrila detalje

"POČELA SAM DA GUBIM SVEST" Naša glumica doživela dramu na odmoru: BILO JE KRVI, trpela sam BOLOVE čitavog dana, mislila sam...

Pop kultura -

Glumica Tijana Čurović pre nekoliko osetila je jak bol u stomaku tokom posete prijateljima u beču, zbog čega je preživela pravu dramu.

Naime, njoj je tada pukla cista na jajniku, ona isprva nije bila svesna šta se događa, međutim lekari su joj rekli da mora na hitnu operaciju, zbog krvarenja u stomaku.

Tijana Čurović
foto: Printskrin/Instagram

„Na poslednjoj redovnoj kontroli bila sam u septembru i sve je bilo u najboljem redu. S porodicom, suprugom Slavišom i ćerkom Tajom, otputovala sam nedavno u Salcburg, u posetu porodičnim prijateljima Asanovićima. Proveli smo tamo nekoliko divnih dana, šetali se i obilazili znamenitosti, posetili i Minhen. Trebalo je da u povratku boravimo jedan dan u Beču i obiđemo neke članove porodice i da zatim sa njima otputujemo u Crnu Goru. Međutim, u jutro kad je trebalo da krenemo za Beč, iznenadio me bol u stomaku“, rekla je tada glumica i dodala:

Tijana Čurović
foto: Pavle Savkić

„U jednom trenutku sam osetila da gubim svest i samo sam rekla suprugu da pozove Hitnu pomoć, koja je došla za dvadesetak minuta. Pregledali su me i odvezli u bolnicu. Ultrazvuk je pokazao da u stomaku ima krvi. Doktorka Silvija iz Jermenije mi je objasnila da je stanje ozbiljno, da mi je pukla cista i da je neophodna operacija, kao i da je najgore što može da mi se desi da ostanem bez jajnika. Cista je najverovatnije pukla ujutru, trpela sam bolove čitavog dana, misleći da je u pitanju bezazlena stvar“.

Tijana Čurović, Slaviša Čurović
foto: ATA images

Kako je rekla, nije bila uplašena. Glumica je verovala da je sa njenim zdravljem sve u redu i da je reč o uobičajenim bolovima u stomaku koje većina žena oseća tokom ciklusa, te ju je ta vest šokirala.

Tijana Čurović
foto: Pavle Savkić

„Nisam bila uplašena zbog svega što se dogodilo, nego u šoku, verovala sam da sam zdrava. Svakako da bi mi bilo lakše da se to dogodilo kod nas, ali bečki lekari zaslužuju sve pohvale, bili su zaista brzi, efikasni, vrlo profesionalni i veoma brižni. Naravno, bilo je u bolnici i dosta naših ljudi, oni su mi mnogo olakšali komunikaciju sa osobljem koje nije znalo engleski jezik“, zaključila je Tijana tada, prenosi „Gloria“.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track