Iako se glumac Sergej Trifunović oženio pre mesec dana svojom dve decenije mlađom izabranicom Isidorom, njegov dom i dalje je slika i prilika momačkog gnezda.

Na prvi pogled može se zaključiti da je minimalistički stil po ukusu popularnog glumca i da ne robuje detaljima kao što su, recimo, zavese na prozorima, ali voli one na frižideru. Tako je nedavno objavio sliku svog frižidera uz komentar:

- “Ovako izgleda tvoj frižider.” Bože zar sam se na tebe kamenjem bacao da moja žena ovako prezire moj frižider - napisao je u opisu fotografije.

Jedan deo stana krasi bogata biblioteka, a na zidu se može primetiti i gitara, ali i "Sony playstation". Istovremeno, kreativni nered kojim je bio okružen pre braka, ostao je i posle braka.

stan-sergeja-trifunovica-instagram.jpg
Printscreen/Instagram 
foto: Printscreen/Instagram

Po svemu sudeći, novopečeni par se odlično snalazi u svom kutku o čemu govore i brojne fotografije na mrežama.

Intimna ceremonija

Podsećamo, glumac Sergej Trifunović i njegova dve decenije mlađa izabranica Isidora Mijanović, venčali su se, 12. maja, na Topčideru, u Crkvi Sv. Apostola Petra i Pavla.

Ceremonija venčanja bila je obavijena velom tajni, a ekipa Kurira snimila je ekskluzivne kadrove.

132123132.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Mlada je blistala u venčanici sa belim detaljima od čipke, dok je mladoženja nosio satensko odelo tamnosive boje. Isidora se potom presvukla u crnu kombinaciju, pa su mladenci pozirali ispred crkve.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

Kurir Sergej Trifunović venčanje 1