KAŽU DA JE NAJLEPŠA EVROPLJANKA IKADA ROĐENA: Porede je sa Sofijom Loren, fatalna glumica LOMI MUŠKA SRCA, na nju pao i Dikaprio
Foto: Profimedia

histerija gde god se pojavi

KAŽU DA JE NAJLEPŠA EVROPLJANKA IKADA ROĐENA: Porede je sa Sofijom Loren, fatalna glumica LOMI MUŠKA SRCA, na nju pao i Dikaprio

Pop kultura -

Madalina Diana Genea je rumunska glumica i model koja je svoju karijeru započela još dok je bila tinejdžerka. Sa samo 15 godina, uočena je od modeling agencije "Gattinoni" u Milanu, a sada sa 36 godina može da se pohvali i holivudskim ulogama, pre svega ulogom Sofije Loren u filmu "Kuća Guči".

Madalina Genea
foto: Profimedia

Njena modeling karijera "vodila" ju je po svim kontinentima, te je posle Evrope brzo prešla i u Ameriku, Aziju i Afriku. Međutim, svetsku prepoznatljivost stekla je 2007. godine kada se pojavila u spotu Erosa Ramacotija.

Holivud ju je primetio 2013. godine, a prvu ulogu igrala je pored Džuda Loa, u klasiku "Dom Hemingveja". Tri godine kasnije, bila je domaćica kultnog festivala u San Remu.

Madalina Genea
foto: Profimedia

- Veoma sam rezervisana, samostalna i ambiciozna. Da sam pravila kompromise u mizoginističnom svetu, mnogo bih brže uspela - rekla je.

Fatalna po holivudske zavodnike

Njena lepota intrigira medije širom sveta, a čak ni holivudski zavodnici nisu ostali imuni na ovu egzotičnu ženu. Madalina se 2011. zabavljala sa Leonardom Dikapriom (a onda je postala prestara za njega!). Ali, izvesno je da je Leonardo ozbiljno razmatrao vezu sa njom jer je svoj rođendan proslavio u društvu najbližih prijatelja i majke, te je evidentno da su se njih dve upoznale.

Madalina Genea
foto: Profimedia

Godinu dana kasnije "tešio" ju je Leov kolega - Džerard Batler, ali ni sa njim nije mogla da se skrasi, iako je par bio veoma zaljubljen.

- Kada smo se prvi put sreli, u Njujorku, zajednički prijatelji su me upozorili da je ženskaroš. Sledećeg dana nakon što smo se upoznali, on je došao u Milano. Jako je romantičan, šta sam mogla? Najfascinantniji čovek na planeti je doleteo sa buketom cveća u ruci. Ubrzo nakon toga otišli smo u Škotsku da upoznam njegovu majku. Želim njegovo dete što pre - govorila je Madalina, a prenosi "liarpantonfire".

Najveći ženski dar, rođenje deteta, poklonila je rumunskom milioneru Matei Stratanu, 2017. godine.

Vito Šnabel, Madalina Genea
foto: Profimedia

A prošle godine, kao bomba odjeknula je vest da je manekenka raskinula sa teniskim asom Grigorom Dimitrovom; spekulacije o njihovoj vezi su počele tek nedavno, a sada je Madalina razjasnila da su zajedno proveli šest godina:

- Osećam da je pravi trenutak da razjasnim da smo Grigor i ja odlučili da idemo svojim putem. Molimo vas da poštujete našu privatnost i ne verujete u ono što se plasira u medijima. Veoma sam zahvalna za vreme koje smo proveli zajedno i kao dragi prijatelji i kao partneri poslednjih 6 godina. Zbog naših teških rasporeda, raskid je bio jedini put - izjavila je, a prenosi "Sportskeeda".

Madalina Genea
foto: Profimedia

Mediji su, međutim, preneli sasvim drugačiji razlog raskida - Grigorovo odbijanje da Madalini daruje pola miliona evra za sopstveni biznis.

(Kurir.rs/Ona/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track