PROGLAŠENA JE ZA NAJLEPŠU ŽENU, A ONDA PRONAĐENA MRTVA: Misica se u tajnosti BORILA SA DEPRESIJOM, otac otkrio potresne detalje!
Foto: MUO / Shutterstock Editorial / Profimedia

tužan kraj

PROGLAŠENA JE ZA NAJLEPŠU ŽENU, A ONDA PRONAĐENA MRTVA: Misica se u tajnosti BORILA SA DEPRESIJOM, otac otkrio potresne detalje!

Pop kultura -

Lepota, lente i popularnost nešto je o čemu pojedine žene maštaju. Sve ono što ide uz to može doneti glamurozan život poput onog iz bajke. Međutim, iza sjaja nije uvek sve idealno kao što deluje.

Poznata lepotica Česli Krist 2019. godine bila okućena lentom najlepše žene SAD. Doživela je veliku popularnost, lepotom je plenila gde god da se pojavi. Međutim, kao grom iz neba svet je obišla vest da se Česli u januaru 2022. godine ubila. Kako si tada preneli američki mediji, ova lepotica skočila je sa 29. sprata zgrade na Menhetnu u kojoj je živela.

Nakon ove tragične smrti isplivali su detanji iz njenog života koji govore da je bila duboko nesrećna devojka.

Misica se ubila skorom sa 29. sprata
Misica se ubila skorom sa 29. spratafoto: MUO / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nekoliko meseci pred smrt, a uoči svog 30. rođendana, napisala je esej u kojem je raspravljala o svojoj borbi sa vremenom, internet hejterima i kako je jednom zamalo radila "do smrti".

- Svaki put kada kažem "napuniću 30", malo se naježim - napisala je Krist u eseju objavljenom 4. marta pod nazivom "Kraljica lepote razmišlja o 30 godina".

Društvo nikada nije bilo ljubazno prema onima koji stare, posebno ženama (povremeni izuzeci prave se za neke bogate i nekoliko poznatih) - napisala je Krist, koja je osvojila nagradu Mis SAD 2019. godine.

- To što punim 30 godina zvuči kao hladan podsetnik da mi ponestaje vremena da budem važna u očima društva - i zbog toga besnim - dodala je misica.

Esej je dao uvid u Česline misli manje od godinu dana pre nego što je policija potvrdila da je skočila sa zgrade. Misicin otac progovorio je o depresiji sa kojom se borila.

Misica je skrivala tugu
Misica je skrivala tugufoto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

"Bila je čista, nije uzimala nikakve lekove ili lekove na recept. Ona nikada nije imala problema sa zloupotrebom supstanci - rekao je Rodni Krist.

Ovaj poljsko-američki bivši bodibilder, veruje da njena depresija i smrt imaju veze sa "porodičnom disfunkcijom".

"Bila je tužna", rekao je on.

Samo nekoliko sati pre samoubistva, Česli je na Instagramu objavila svoju fotografiju, zajedno sa porukom za koju sada mnogi misle da je bila samoubilačka.

- Možda će vam ovaj dan doneti odmor i mir - napisala je Krist.

Tajna oproštajne poruke

Izvori kažu da je Krist ostavila za sobom poruku u kojoj je pisalo da želi sve da ostavi svojoj majci, bivšoj takmičarki na takmičenju koja je krunisana kao gospođa Severna Karolina 2002. godine. Poruka nije sadržala motiv za Kristinu odluku da sebi oduzme život.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

01:28

ŽENA, MAJKA, KRALJICA! Stana je bila misica čak 2 puta, a sina je SAMA podigla: Prošli smo kroz nemaštinu i GLAD!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track