JELISAVETA ORAŠANIN SAMO U GRUDIMA IMA 300 KUBIKA: Evo zbog čega je sve glumica išla kod PLASTIČARA i kako održava top figuru
Foto: Printskrin/Instagram

"NE TREBA PRETERIVATI"

JELISAVETA ORAŠANIN SAMO U GRUDIMA IMA 300 KUBIKA: Evo zbog čega je sve glumica išla kod PLASTIČARA i kako održava top figuru

Pop kultura -

Jelisaveta Orašanin, poznata srpska glumica, podvrgla se estetskim operacijama, uključujući silikonske implante u grudi i to, kako se pisalo, 300 kubika. Osim toga, glumica je korigovala i usne, jagodice i koristila botoks, prenosili su domaći mediji.

Jelisaveta je odlučila koriguje grudi nakon što je postala majka.

"Operacija je bila još pre nekoliko meseci, pa je usledio period oporavka. Jedva je čekala da pokaže nove grudi, pa je očekivala da će slika koju je podelila na društvenim mrežama pokrenuti različite komentare. Nije htela da preteruje, već je korigovala grudi u skladu sa građom", izjavio je Izvor blizak Jelisaveti.

Jelisaveta Orašanin o estetskim korekcijama

Glumica nikada nije krila da joj je bitno da izgleda lepo i da nije protivnik estetskih korekcija. "Nemam ništa protiv, ali ne treba preterivati u tome", izjavila je jednom prilikom.

Jelisaveta Orašanin
foto: Printscreen/ Instagram

Kako Jelisaveta održava svoju figuru?

Osim estetskih operacija, Jelisaveta se oslanja na zdrav način ishrane i fizičku aktivnost. "Zahvaljujući nutricionistkinji sam brže došla do zdravijeg načina života i ishrane. I naravno deca su moja teretana. Bukvalno. Moji privatni treneri su moja deca. Ne sedam. Smatram da i to utiče na kilažu", rekla je ranije za "Blic".

(Kurir.rs/Blic/J.M.)

Bonus video:

01:18

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track