JELISAVETA ORAŠANIN SE SKINULA NA PLAŽI: U tigrastom bikiniju na njoj sve puca pokazala izvajano telo "Ovo je ČIST BEZOBRAZLUK"
Foto: Instagram/jagodenamagli

sve puca

JELISAVETA ORAŠANIN SE SKINULA NA PLAŽI: U tigrastom bikiniju na njoj sve puca pokazala izvajano telo "Ovo je ČIST BEZOBRAZLUK"

Pop kultura -

Jelisaveta Orašanin je zapalila Instagram novim slikama s plaže, a na njen brutalan izgled reagovali su i muškarci i žene.

Popularna umetnica trenutno se odmara na plažama Tasosa, a nije zapostavila ni svoje obožavoce na mrežama sa kojima redovno deli fotografije i snimke.

Minijaturni bikini zapalio mreže

Orašanin je poznata kao jedna od najatraktivnijih javnih ličnosti u Srbiji, a sudeći po novim footgrafijama čini se da iz teretane ne izlazi. Naime, glumica je pozirala u veoma izazovnom i posve minijaturnom bikiniju leopard printa, ističući svoju besprekornu, zanosnu figuru, dok je oko struka nosila maramu za plažu.

Vreli izgled glumice bacio je u senku neusklađene animal printove na slici, jer su svi ostali zapanjeni njenim trbušnjacima i mišićavim nogama.

Jelisaveta Orašanin, Hotel 88
foto: ATA images

"Zar opet da gladujem, Jelisaveta?!" bio je jedan od komentara, dok je njena koleginica Miljana Gavrilović izrazila nezadovoljstvo rečima: "Ponoviću kao i svake godine da je ovo čist bezobrazluk."

Zdrav život

Jelisaveta je ranije istakla da nikada nije bila fan dijeta, ali da je u svoju rutinu uvela dve ključne stari koje su uticale da njena figura bude savršena, naročito nakon porođaja.

Reč je o "reformer pilates" treningu i specijalanom načinu ishrane koji joj je preporučio nutricionista.

Jelisaveta Orašanin
foto: Printscreen Instagram

Reformer pilates je vrsta treninga koja ravnomerno opterećuje obe strane tela i celokupnu muskulaturu, što omogućava brže topljenje kalorija i postizanje savršenijeg tela.

I naravno, tu je i jedno tajno oružje, koji takođe topi kilograme. I to jedno, veoma slatko "oružje".

Jelisaveta Orašanin
foto: Printscreen

- Naravno, i deca su moja teretana. Moji privatni treneri. Bukvalno, jer ne sedam. Svakako i to utiče na kilažu - pomalo iz šale, pomalo ozbiljno, rekla je glumica.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

00:05

Jelisaveta Orašanin na utakmici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track