ŽIVELA POD ISTIM KROVO SA MUŽEM I LJUBAVNIKOM: U vezi je sa 18 godina mlađim, kaže da JOŠ UVEK voli bivšeg, "Nije mi nimalo čudno"
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

MLAĐE SLAĐE

ŽIVELA POD ISTIM KROVO SA MUŽEM I LJUBAVNIKOM: U vezi je sa 18 godina mlađim, kaže da JOŠ UVEK voli bivšeg, "Nije mi nimalo čudno"

Pop kultura -

Jedna od najcenjenijih holivudskih glumica, Tilda Svinton, iako je zakoračila u sedmu deceniju, pokazala je da su godine samo broj, time što je i dalje aktivna kao da joj je 20 i vredno radi na projektima.

Ona je nedavno uslikana i na "Nedelji mode", i svi su komentarisali isto - Tilda definitivno izgleda svežije i podmlađenije, što mnogi pripisuju ljubavi sa 18 godina mlađim, Sandrom Kopom.

Tilda Svinton
foto: Katie Collins / Alamy / Alamy / Profimedia

Njihov početak ljubavi je bio više nego neobičan s obzirom da je u jednom trenutku živela ne samo sa njim, već i sa bivšim mužem, nakon što mu je priznala da se zaljubila.

Sve troje živeli pod istim krovom, nakon što je bivšem mužu priznala da se zaljubila. Naime, ona je Sandra upoznala na snimanju filma "Hronike iz Narnije: Lav, veštica i ormar", a iskrice su odmah planule. Nije trebalo puno da uplove u tajnu vezu, a njen bivši suprug, inače slikar i dramski pisac Džon Birn odlučio je da ostane da živi u zajedničkom domu kako bi zajedno odgajali njihove blizance, ćerku Honor i sina Gzavijera, koji su tada imali 16 godina.

"I dalje volim Džona, ali sam se zaljubila u Sandra pa je ovo bilo jedino razumno rešenje. To što sam deo godine sa Sandrom ne znači da moram da prekinem život s ocem svoje dece. Svi smo jedna porodica," objasnila tada činjenicu da su godinama svi živeli pod istim krovom.

Nekoliko godina kasnije kada su im deca porasla i krenula majčinim stopama, Džon se odselio od Tilde. Glumica je kasnije komentarisala kako njen život s bivšim i sadašnjim ljubavnikom nije nimalo bio čudan, ali i kako je njen bivši, 20 godina stariji suprug reagovao.

Tilda Svinton
foto: Printscreen/Fb

"Nije ga to previše iznenadilo. Znao je da je među nama velika razlika. Džon je mnogo stariji od mene i predosećao je da ću kad-tad pronaći nekog mlađeg," otkrila je nekonvencionalna zvezda.

"Sve je to prilično dosadno. Otac moje dece i ja veoma smo dobri prijatelji, a sada sam u srećnoj vezi s drugim. I svi smo prijatelji. Život ne mora biti komplikovan. Moraš imati saosećanja i ne kriviti sebe kada se stvari zakomplikuju. Džon je radi dobrobiti naše dece ostao da živi s nama, ali sada su deca već velika pa više ne živimo zajedno, ali uistinu ne vidim zašto medije šokira takav način života," dodala je zvezda koja s Džonom ima izuzetno iskren odnos i bila je jedna od prvih osoba kojoj je poverio da je plod incesta, odnosno svoje majke i dede.

"Sada je Sandro moj jedini partner. Putujemo i živimo zajedno, prati me gde god idem i to mi jako prija," rekla je tada glumica, a njihova ljubav traje i dalje i to istim žarom kao na početku, te se veoma često mogu videti u javnosti dok razmenjuju nežnosti, a 18 godina mlađi Sandro ne krije koliko voli svoju izabranicu, te ju je čak i naslikao prošle godine, a upravo je ovaj portret bio glavna tema njegove najveće izložbe.

(Kurir.rs/Mondo/J.M.)

Bonus video:

01:18

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track