"ŠTA JE ONA IKADA UČINILA ZA TVOJU KARIJERU?" Glumac Met Dejmon osuo paljbu po Dženifer Lopez, pred svima Benu SASUO ISTINU u lice
Foto: Profimedia

ŠOKANTNO

"ŠTA JE ONA IKADA UČINILA ZA TVOJU KARIJERU?" Glumac Met Dejmon osuo paljbu po Dženifer Lopez, pred svima Benu SASUO ISTINU u lice

Pop kultura -

Nakon putovanja u Italiju i Francusku, Dženifer Lopez se vratila u Los Anđeles i "s vrata" su je uhvatili na putu do kancelarije svog, još uvek, muža Bena Afleka, pa mnogi komentarišu da je se tamo uputila zbog hajke oko razvoda.

I, dok kolaju priče o njihovom razvodu, svoju zabrinutost je izrazio i Benov prijatelj i kolega, Met Dejmon, koji ni malo pozitivno ne gleda na njihov odnos.

Naime, Met Dejmon nikada nije verovao da će veza izmeđe Bena i Dženifer opstati. Kako je rekao, zabrinut je da će se Ben zbog toga ponovo odati porocima i savetuje ga da svoj fokus usmeri na profesionalne ciljeve.

Dženifer Lopez
foto: @BlackBelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Kada su Ben i Džej Lo prvi put raskinuli, Met je sve vreme bio uz njega i želeo da mu pomogne a, kada su se pomirili, imao je osećaj da će se ovaj scenario ponoviti," rekao je Izvor blizak glumcu, a preneo "Dejli Mejl".

Ben veoma poštuje mišlenje svog prijatelja, pogotovo jer je već 18 godina u srećnom braku sa Lusijanom Baroso.

Met Dejmon, Ben Aflek
foto: Profimedia

Naime, Ben i Met su prijatelji od detinjstva, i tokom svog dugogodišnjeg druženja osnovali su produkcijsku kuću "Umetnički kapital" i obojica su dobili Oskara za nagrađivani film "Dobri Vil Hanting".

"Met je rekao Benu da podržava svaki njegov izbor, ali da mi mogao malo da "povuče ručnu" i fokusira se na svoj posao. Ben je proveo toliko vremena posvećujući pažnju isključivo projektima Džej Lo, baš kao i kada su prvi put bili u vezi. Met je čak pitao Bena: "Šta je ona ikada učinila za tvoju karijeru?", dodaje izvor i ističe da mu je Met jedini pravi prijatelj.

Met Dejmon, Ben Aflek
foto: Profimedia

Iako Met nije ljubitelj Benove odabranice, ipak je podržao njihov zajednički projekat i sa njima snimio reklamu za "Super Boul 2024".

Podsetimo, Ben Aflek i Dženifer Lopez nedavno su oglasili da prodaju njihovu vilu. Ben trenutno živi u iznajmljenoj kući koju plaća 100.000 dolara mesečno, dok je Dženifer i dalje u potrazi. Dok se Dženifer provodila u Italiji pa u Francuskoj, Ben je imao suptilna negiranja oko njihovog razvoda, komentarišući da je na svakog paparaco fotografiji namrgođen jer ne voli kad mu se kamere unose u lice.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

01:25

POZNATA GLUMICA NAMESTILA KOLEGINICI, STAVILA TUĐ NOVČANIK U NJENU TORBU! Skandal pred predstavu: Ovo su uradili kada su saznali!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track