"DRŽAO ME JE ONESVEŠĆENOG U ZADNJEM DELU KOMBIJA": Glumac otkrio jezive detalje zlostavljanja "Mislio sam da ću završiti u PAKLU"
Foto: Profimedia

životna priča

"DRŽAO ME JE ONESVEŠĆENOG U ZADNJEM DELU KOMBIJA": Glumac otkrio jezive detalje zlostavljanja "Mislio sam da ću završiti u PAKLU"

Pop kultura -

Kada spomenemo holivudske zvezde, lako je pomisliti da su oni sve dobili "na tanjiru". Međutim, istina je da se neretko iza slave i novca kriju više nego teške životne priče.

Glumac, Metju Mekonahi, imao je sve samo ne bajno i sjajno detinjstvo. Svakodnevno je gledao tuče roditelja, svađe, vrisku i ciku, a neretko je i sam dobijao žestoke batine. Međutim, njegovi roditelji mirili su se nakon svake svađe, a onda bi bio primoran da sluša njihove žestoke se*sualne odnose do duboko u noć. Zapravo, otac je i umro dok je doživljavao orgazam, tokom seksualnog odnosa sa svojom suprugom, glumčevom majkom.

Metju Mekonahi
foto: Profimedia

Mekonahi je tako svojevremeno prepričao za "People" traumatičnu situaciju.

"Bio je moj otac. Niko ili ništa ga nije moglo ubiti. Osim mame. Uvek je govorio meni i mojoj braći: 'Momci, kad odem, vodiću ljubav sa vašom majkom' i to se dogodilo. Imao je srčani udar kada je dostigao vrhunac," ispričao je glumac.

Detalje svog odrastanja opisao je i u svojoj biografiji "Zelena svetla", koja je, između ostalog i jedna od najprodavanijih knjiga u poslednjih 10 godina.

Metju Mekonahi
foto: Profimedia

Podsetimo, Mekonahi je rođen u 1969. godine u teksaškom Uvaldeu. Njegova majka Meri Katlin bila je spisateljica i učiteljica, a otac Džim lokalni naftni biznismen koji je zamalo, nakon srednje škole, profesionalno mogao da uplovi u vode američkog fudbala.

Silovan sa 15 godina od strane muškarca

Metju Mekonahi je, kada je imao samo 18 godina, bio žrtva seksualnog zlostavljanja, o čemu je takođe govorio u svojoj biografiji "Zelena svetla", koja je bila jedna od najprodavanijih knjiga na listi New York Timesa.

"Kad sam imao 15 godina, prvi sam put bio ucenjen da imam intimne odnose s nekim. Bio sam uveren da ću završiti u paklu nakon smrti zbog polnih odnosa pre braka. Danas se samo nadam da to nije istina’, napisao je u knjizi i potom otkrio da je samo tri godine kasnije bio žrtva seksualnog iskorišćavanja.

Metju Mekonahi
foto: Suzanne Cordeiro / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Seksualno me je zlostavljao muškarac kad sam imao 18 godina. Držao me je onesvešćenog u zadnjem delu svog kombija", ali nije želeo da otkriva detalje.

Ono što je sve zaprepastilo je da je ta stravična iskustva glumac okarakterisao kao pozitivna, tvrdeći da zbog toga nije traumatizovan.

"Nikada se nisam osećao kao žrtva. Imam mnogo dokaza da se svet udružio da me učini srećnim".

U svojoj biografiji je kroz nekoliko primera opisao i turbulentan odnos svojih roditelja, istakavši da mu je bilo teško da odrasta u nezdravom okruženju.

Metju Mekonahi
foto: EPA-EFE/JIM LO SCALZO

Njegov otac je njegovu majku prignječio uza zid, a ona ga je udarala po licu sa slušalicama telefona, te mu slomila nos.

A tu nije bio kraj užasnim scenama. Glumac je opisao njihovu borbu u kojoj je majka u ruci držala nož, a otac bocu kečapa. Na kraju su oboje bili prekriveni kečapom i krvlju, dok se Metju sa braćom krio iza kreveta.

Kako je otkrio u biografiji, pali su na kuhinjski pod pod koji je bio preliven kečapom i krvi i tu počeli da vode ljubav.

(Kurir.rs/Wanted)

Bonus video:

06:40

ZOVU ME NA SVADBE, DO SAD BIH KUĆU SAGRADIO Malo je poznato da OVAJ GLUMAC IMA NEVEROVATAN GLAS: Ranije sam izbegavao, A SADA...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track