BILA JE FATALNA PLAVUŠA ZA KOJOM SU MUŠKARCI ŽUDELI: Glumicu su POROCI i OPERACIJE uništili, danas izgleda PORAŽAVAJUĆE (FOTO)
Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

ŠTA JOJ SE DESILO?

BILA JE FATALNA PLAVUŠA ZA KOJOM SU MUŠKARCI ŽUDELI: Glumicu su POROCI i OPERACIJE uništili, danas izgleda PORAŽAVAJUĆE (FOTO)

Pop kultura -

Američka glumica Heder Loklir (62) najpoznatija je po ulozi Semi Džo iz Dinastije, kao i Amande Vudvard u seriji "Melrose Place". Bila je jedna od najlepših dama šoubznisa, međutim, danas bi je retko ko prepoznao.

Bila je četiri puta nominovana za Zlatni Globus, a danas je meta tabloida i paparaca jer svoj život ne može da dovede u red. Heder danas izgleda neprepoznatljivo, te na njoj nije ostalo ni traga one fatalne lepotice.

Heder Loklir bila je velika zvezda
Heder Loklir bila je velika zvezdafoto: profimedia

Problem sa opijatima i alkoholom

Glumica je bila uhapšena u Kaliforniji 2008. godine zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Testovi su pokazali da je pored alkohola Loklir uzimala i određene opijate. Početkom 2017. godine ponovo je otišla u rehabilitacijski centar za odvikavanje od droge i alkohola.

Heder izgleda neprepoznatljivo
Heder izgleda neprepoznatljivofoto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ova nekadašnja zvezda Holivuda je godinama bila u kandžama poroka. Mediji su pisali i kako je jetnom prilikom u naletu besa, a pod uticajem raznih opijata, pretukla svog tadašnjeg verenika Krisa Hisera zbog čega je intervenisala policija. Takođe, kolima je udarila u stub rasvete u blizni svog doma, a prilikom intervencije policije pronađena joj je flaša alkohola.

Heder je godinama imala problema sa porocima
Heder je godinama imala problema sa porocimafoto: Profimedia

Plastična hirurgija je upropastila

Jedan od razloga depresije ove dame sigurno je ono što teško pada svim glumicama, osim možda onim najvećim - starenje i gubitak lepote. Kada se suočila sa ovim problemom počela je da posećuje estetske hirurge i onda nije mogla da se zaustavi. Njeno lice je potpuno deformisano, ali su plastične operacije samo vrh ledenog brega.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

01:15

DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track