OVAKO NAJBOGATIJI ČOVEK NA SVETU UŽIVA U GRČKOJ: Milijarder s verenicom i Kim Kardašijan, s JAHTE prešli na DŽET-SKI, sve pršti
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

UŽIVAJU

OVAKO NAJBOGATIJI ČOVEK NA SVETU UŽIVA U GRČKOJ: Milijarder s verenicom i Kim Kardašijan, s JAHTE prešli na DŽET-SKI, sve pršti

Pop kultura -

Osnivač Amazona Džef Bezos, njegova verenica Loren Sančez i rijaliti zvezda Kim Kardašijan zabavljaju se na odmoru u Grčkoj, a viđeni su kako se voze na skuterima po Egejskom moru.

60-godišnji Bezos na sebi je imao prsluk za spasavanje i kupaće gaće, dok je njegova 54-godišnja verenica za ovu prigodu odabrala minijaturni bikini u boji zlata.

Džef Bezos
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Par, koji se verio u maju prošle godine, proveo je aktivan dan na istoj megajahti kao i Kim Kardašijan sa svojim prijateljima. Kim su paparaci takođe snimili na džet-skiju, a pritom je, naravno, napravila i nekoliko selfija.

Bezos i njegova Loren uočeni su na Mikonosu još pre dve nedelje, a tada su strani mediji izveštavali da žive na njegovoj superjahti.

Kim Kardašijan
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Loren je viđena kako leti helikopterom na i s njihovog pomoćnog broda, gde drže sve svoje ‘igračke‘ - helikoptere, glisere i druge ‘vodene igračke‘", otkrio je izvor za Page Six.

A kad se ne zabavljaju na vodi ili u vazduhu, uživaju u romantičnim šetnjama ostrvom i idu u večernje izlaske. Nije poznato kada im se u toj romantici pridružila i Kardašijan...

Loren Sančez, Džef Bezos
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Da su si rijaliti zvezda i bivša novinarka i te kako bliske, najbolje govori i to da je Loren bila deo užeg kruga prijatelja s kojima je Kim proslavila svoj rođendan u jednoj od epizoda pete sezone svog rijaliti šoua "Kardashians". Loren i Bezos godinama se već druže s rijaliti zvezdom, a 2022. viđeni su na dvostrukom dejtu, a godinu dana kasnije su zajedno posetili i koncert pevačice Bijonse.

U septembru 2023. viđeni su zajedno i na večeri u njujorku, a tada im se pridružila i Niki Hilton, sestra slavne bogatašice Paris Hilton.

Kardašijan i Sančez postale su prijateljice nakon što su licitirale istu Balenciaga haljinu tokom jedne aukcije. Bila je reč o šestocifrenom iznosu, a Kardašijan je tada doviknula Loren: "Podijelit ćemo je! Ti ćeš je nositi jednom, pa ću je onda ja nositi jednom. Biće to jako slatko". Ostalo je istorija, piše Jutarnji.hr.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

00:34

Miju Borisavljević milijarder u Dubaiju častio sa 30.000 evra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track