TRAČAK NADE ZA BRITNI SPIRS: Sinovi nisu hteli da čuju za nju, otac ih odveo HILJADAMA KILOMETARA, a onda se desio OBRT
Foto: Instagram

RADE NA POPRAVLJANJU ODNOSA

TRAČAK NADE ZA BRITNI SPIRS: Sinovi nisu hteli da čuju za nju, otac ih odveo HILJADAMA KILOMETARA, a onda se desio OBRT

Pop kultura -

Sinovi pevačice Britni Spirs spremni su da poprave svoj odnos s majkom.

"Očito je da je pomirenje, ponovno ujedinjenje, donekle složeno i može da bude proces koji će potrajati neko vreme. Telefonski poziv bio je dobar znak i korak u pravom smeru, ali to je proces za koji je potrebno više od samog telefonskog poziva", rekao je Mark Vinsent Kaplan, advokat Kevina Federlajna za Page Six.

Britni Spirs
foto: Matt Carrington / Pacific coast news / Profimedia

Federlajn podržava odnos sinova sa Spirs, ali morao je da demantuje tvrdnje da je pevačica za Dan majki odletela na Havaje i sastala se s njima. Kao što znamo, momci Šon i Džejden preselili su se 2023. godine na Havaje s ocem, njegovom suprugom Viktorijom Prins i njihovo dvoje dece, Pejtonom i Džordanom.

Džejden je pre dve godine u intervjuu otkrio da on i njegov brat tada mesecima nisu videli svoju majku, a razlog lošeg odnosa bio je njen provokativan sadržaj na društvenim mrežama. "Samo želim da joj psihički bude bolje. Kad joj bude bolje, stvarno želim ponovo da je vidim", kazao je tada i dodao da će za to biti potrebno puno vremena i truda.

Britni Spirs i Kevin Federlajn
Britni Spirs i Kevin Federlajnfoto: Profimedia

Spirs se tada naljutila na sina jer je rekao da se mučila s majčinstvom. "Želite li da ozdravim kako bih nastavila da dajem vašem tati 40.000 dolara mesečno?", upitala je tada na društvenim mrežama. Iako je pevačica smatrala da se Federlajn "urotio" s njenom porodicom protiv nje, on je te tvrdnje demantovao u novembru 2021.

"Kevin nije bio uključen u starateljstvo i nije bio agent konzervatora ili bilo koga s te strane ostavinskog slučaja. Stvari koje je radio, radio je zato što je mislio da to mora da učini za dobrobit zdravlja i dobrobiti dece", kazao je tada njegov advokat.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

01:06

Bizarni video Britni Spirs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track