GLUMAC U BRAKU SA SVOJOM SESTROM: Kada su otkrili istinu o svom poreklu, usledilo je još šokantnije priznanje - Sve vreme su znali
Foto: Profimedia

KAKVA SUDBINA

GLUMAC U BRAKU SA SVOJOM SESTROM: Kada su otkrili istinu o svom poreklu, usledilo je još šokantnije priznanje - Sve vreme su znali

Pop kultura -

Holivudski glumac Kevin Bejkon sa suprugom Kirom Sedžvik u braku je 35 godina. Godinu dana nakon venčanja, Kira i Kevin dobili su sina Travisa, a 1992. na svet je stigla i ćerka Sosi Rut.

Delovali su zaljubljno kao tinenedjžerki kad god su se pojavili u javnosti, a mnogi su im zavideli na skladnoj ljubavi koju gaje jedno prema drugome. Međutim, usledilo je i jedno šokantno saznanje.

Brak koji traje više od 35 godina
Brak koji traje više od 35 godinafoto: Profimedia

Naime, Bejkon je sa suprugom 2011. godine učestvovao u emisiji "U potrazi za korenima", kada su analize pokazale da su Kevin i Kira rođaci, u devetom kolenu, odnosno da mu je žena dalja sestra. Kira je tada tvrdila da to za nju ipak nije tako veliko iznenađenje koliko bi neko pomislio.

- Znala sam da ću biti u srodstvu sa Kevinom, mislim, većina belaca je nekako u srodstvu. Nisam iznenađena, iskreno. Pretpostavljala sam da je to razlog zašto su nas oboje testirali, morala sam da se pretvaram da sam iznenađena - rekla je glumica.

Kevin i njegova supruga imaju dvoje dece
Kevin i njegova supruga imaju dvoje decefoto: Dia Dipasupil / Getty images / Profimedia

Iako je u javnosti 2013. godine počelo da se spekuliše da će zbog ovih saznanja biti problema u braku, glumci nisu odustajali.

Tajna uspešnog braka

Kira je objasnila kako su jedno drugom obećali da neće ostaviti jedno drugog, bez obzira kakvi ih problemi zadesili, a s druge strane, dok su im deca bila mlađa, veliku pažnju posvećivali su upravo svojoj četvoročlanoj porodici, ali i samom braku koji je bio prioritet, tako što su redovno imali romantične izlaske samo njih dvoje.

(Kurir.rs/Mondo/M.J)

Bonus video:

00:44

GLUMAC ISPRIČAO DIRLJIVU ANEGDOTU SA MANDOM! Bio je tu u veoma važnom trenutku za mene! PROGOVORIO O NASTAVKU SELO GORI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track