KROZ SUZE OTKRILA STRAŠNU DIJAGOZU: Kris Džener u šoku nakon ovog saznanja, već neko vreme je imala probleme- lekari su potvrdili
Foto: Printsreen/Youtube

nije mogla ni da nasluti

KROZ SUZE OTKRILA STRAŠNU DIJAGOZU: Kris Džener u šoku nakon ovog saznanja, već neko vreme je imala probleme- lekari su potvrdili

Pop kultura -

U sledećoj epizodi emisije 'The Kardashians' Kris Džener (68) progovoriće o svojoj bolesti. Ako je suditi prema najavi, svoje zdravstveno stanje krila od dece.

Rijaliti zvezda u najavi nove epizode popularnog šou programa, svojoj deci i dečku saopštava zabrinjavajuće vesti o svom zdravlju. Nedavno se podvrgla lekarskom pregledu, a kaže, rezultati nisu dobri, piše People.

Kris Džener
Kris Dženerfoto: Printskrin/Jutjub

"Htela sam vam nešto reći... Imala sam pregled", govori emotivna Kris svom dečku i ćerkama Kim, Kloi i Kendal u najavi nove epizode, pa dodala:

"Ovo me čini stvarno tužnom i emotivnom, ali doktori su nešto pronašli", briznula je u plač.

Ostatak najave epizode otkrio je o čemu se radi. Naime, rijaliti zvezdi dijagnostikovali su cistu i mali tumor.

Kris je u ranijim sezonama već imala problema sa zdravljem. Tačnije, tokom 2022. godine njena ćerka Kajli Džener na Instagramu i Tik Toku je objavila video koji je mnoge zabrinuo. Ruka joj se nekontrolirano tresla.

(Kurir/M.J)

Bonus video:

02:50

MUVALI SU ME MOĆNICI IZ SAMOG VRHA! Starleta otvorila dušu: On me je kontrolisao konstantno, a evo ko NAJBOLJE VODI LJUBAV!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track