DOK JE ČEKALA DA OPERIŠE TUMOR, SAZNALA JE DA JE MUŽ VARA: Glumica ostala bez zdravlja, ljubavi i para - RAZVOD JE UNIŠTIO!
Foto: Instagram/theshando

POTRESNO!

DOK JE ČEKALA DA OPERIŠE TUMOR, SAZNALA JE DA JE MUŽ VARA: Glumica ostala bez zdravlja, ljubavi i para - RAZVOD JE UNIŠTIO!

Pop kultura -

Zvezda serije "Beverli Hils" Šenon Doerti godinama vodi najvažniju bitku. Ona javnost izveštava o svojoj mukotrpnoj borbi sa kancerom, a sada su usledili i novi problemi.

Naime, glumica je optužila supruga Kurta da joj ne daje finansijsku podršku te da je u brakorazvodnom procesu skoro dve godine. Kada je podnela zahtev za razvod navela je 'nepomirljive razlike', ali je medijima dala do znanja da je posredi ipak njegovo neverstvo.

Šenon Doerti vodi mukotrpnu bitku sa bivšim mužem
Šenon Doerti vodi mukotrpnu bitku sa bivšim mužemfoto: Printscreen YouTube

"Razvod je zadnje što je Šenon htela. Nažalost, osećala je da nema drugih opcija. Možete se obratiti Kurtovoj agentkinji Koler Grim, jer je ona intimno umešana u to', rekla je tad njena predstavnica za javnost za USA Today.

Glumica je zbog nemogućnosti da se bavi svojim poslom podnela zahtev za finansijsku pomoć ali to se nije desilo.

"Za to vreme preti mi gubitak čak i zdravstvenog osiguranja jer toliko dugo ne radim', dodala je glumica.

Šenon Doerti vodi mukotrpan razvod
Šenon Doerti vodi mukotrpan razvodfoto: Profimedia

Podsetimo, Doerti se od 2015. bori sa opakim kancerom. Kada je mislila da je bolest iza nje, ponovo se pojavila 2020. godine. Tada je usledila nova borba. U jednom intervjuu je rekla da je za suprugovu prevaru saznala u trenutku kada je išla na operaciju. Tada joj se ceo svet srušio.

Od njega sad samo želi alimentaciju, no čini se da je za to čeka duga bitna bitka.

Glumica veruje da njezin bivši suprug, s kojim je bila u braku od 2011. do 2023. ima dovoljno sredstava da pokrije njene troškove lečenja.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

02:50

PEVAČ PRIZNAO! EVO KOJA GLUMICA MU JE BILA NAJVEĆA SIMPATIJA! Princ od Vranje nikad iskrenije odgovorio na ŠKAKLJIVIH 36 PITANJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track