KRISTINA JE UBIJENA DOK JE DELILA AUTOGRAME: Bila je zvezda u usponu, a onda je on SAČEKAO POSLE KONCERTA i desila se TRAGEDIJA
Foto: Printscreen

UŽAS!

KRISTINA JE UBIJENA DOK JE DELILA AUTOGRAME: Bila je zvezda u usponu, a onda je on SAČEKAO POSLE KONCERTA i desila se TRAGEDIJA

Pop kultura -

Kristina Grimi, pevačica koja se takmičila u američkom proglarmu "Vojs" ubijena je nakon nastupa u Orlandu 2016. godine.

Kristina Grimi ostavila je svet u šoku
Kristina Grimi ostavila je svet u šokufoto: Mike Windle / Getty images / Profimedia

Nakon pucnjave primljena je u bolnicu sa teškim povredama, međutim, lekari nisu uspeli da je spasu. Napad na Kristinu desio se dok je delila autograme fanovima.

Pevačica Kristina Grimi ubijena je nakon koncerta
Pevačica Kristina Grimi ubijena je nakon koncertafoto: Printscreen

"Napadač je kod sebe imao dva pištolja, a na mestu događaja nalazilo se oko 60 ljudi", saopštila je policija i dodala da se ubica ubio.

Fanovi pevačice kojoj su svi predviđali blistavu karijeru bili su šokirani ishodom celokupne tragedije.

Ko je ubio Kristinu Grimi?

Policija veruje da je osumnjičeni doputovao u Orlando, u državi Florida, kako bi izveo napad, prenosi Rojters. Šef policije u Orlandu, Džon Mina, rekao je da po svemu sudeći on nije imao policijski dosije i nema indicija da se poznavao sa pevačicom.

Mina je dodao da je verovatno u pitanju poremećeni obožavalac.Američka pevačica Kristina Grimi, nekadašnja učesnica televizijskog takmičarskog programa "Vojs" (The Voice), upucana je posle koncerta u Orlandu i ubrzo preminula od posledica ranjavanja, saopštila je danas policija u Floridi.

Ko je bila Kristina Grimi?

Kristina Grimi
Kristina Grimifoto: Splash News / Splash / Profimedia

Grimi je u šestoj sezoni takmičenja "Vojs" na američkoj televiziji osvojila treće mesto 2014. godine.

Kristina Grimi rođena je 12. marta 1994. godine u Nju Džerziju, gde se i školovala. Još od najranijeg detinjstva pokazivala je talenat za pevanje što su njeni roditelji odmah prepoznali i pružili joj svojevrsnu podršku u daljem toku karijere. Nakon što je njena debitantska pesma „Find me“ iz 2011. godine doživela ogroman uspeh, te je počela da broji milione pretplatika na svom Jutjub kanalu, snimila je svoj prvi album. Naime, godine 2013. objavila je prvenac pod nazivom „With love“ koji ju je proslavio.

Osim pevanjem, bila je i veoma popularna na Jutjubu gde je stekla armiju obožavalaca. Njenu karijeru u usponu naglo je prekinula tragedija kada je imala samo 22 godine.

Motiv ovog zločina nikada nije otkriven.

Bonus video:

03:14

HASAN DUDIĆ PROGOVORIO O SAMOUBISTVU! Pričalo se da je na ivici egzistencije, a sad otkrio šta je istina: ESTRADA U ŠOKU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track