BRIŽIT MAKRON ODRŽALA MODNU LEKCIJU NA IZBORIMA U FRANCUSKOJ: Kad se pojavila u VANVREMENSKOJ KOMBINACIJI, sve je stalo (FOTO)
Foto: Blondet Eliot/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

BILA JE LEPO RASPOLOŽENA

BRIŽIT MAKRON ODRŽALA MODNU LEKCIJU NA IZBORIMA U FRANCUSKOJ: Kad se pojavila u VANVREMENSKOJ KOMBINACIJI, sve je stalo (FOTO)

Pop kultura -

Vanredni parlamentarni izbori u Francuskoj održavaju se danas, a bračni par Makron glasao je u gradu Le Tuke u severnom delu zemlje. Prva dama Francuske, Brižit Makron, kao i obično je privukla pažnju svojim modnim izrazom.

Supruga predsednika Francuske, Emanuela Makrona, pojavila se u kompletu neutralnog kolorita, u pantalonama jednostavnog kroja koje prate liniju tela i jakni sa efektnom dugmadi. Klasičan, ali i dovoljno originalni komplet uklapa se sa njenim dosadašnjim modnim stilom. Isto se može reći i za salonke sa ogromnom štiklom.

Emanuel Makron, Brižit Makron
foto: Ludovic MARIN / AFP / Profimedia

Slične cipele nosila je na raznim događajima, gde smo mogli da je vidimo u modnim izdanjima koja prate manir kompleta koji danas nosi. Frizura je nepromenjena, kao i šminka koja je kao i obično malo izraženija.

Brižit Makron
foto: Blondet Eliot/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Modno izdanje Brižit Makron je skoro pa monohromatsko, salonke se razlikuju od odela za nekoliko nijansi. Prva dama Francuske bila je veoma raspoložena, makar je takav utisak ostavljala u javnosti.

Rado se fotografisala sa okupljenim građanima, među kojima je bilo i tinejdžera.

Brižit Makron, Emanuel Makron
foto: Pool/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Podsetimo, prema anketi koju je sproveo institut IFOP - Fiducial - Sud Radio 26. juna, RN Žordana Bardele, stranka gde je Marin le Pen potpredsednica, dobiće 36 odsto glasova. Makron je nedavno upozorio da bi glas za krajnje desničarsku RN ili krajnje levičarsku stranku Nepokorena Francuska dovelo Francusku u opasnost od političkog sukoba odnosno građanskog rata.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S.)

Bonus video:

08:15

ŠTA SU DOGOVORILI MAKRON I SI ĐINPING? Eksperti iznose šok tvrdnje: Moguće potpuno primirje u Ukrajini i pojasu Gaze OD JULA?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track