GOVORIO JE DA SAMO NJU VOLI I DA ŽELI DECU S NJOM: Kad mu je javila da je TRUDNA, spustio je slušalicu i uradio NAJBOLNIJU STVAR
Foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

FATALNA LJUBAV

GOVORIO JE DA SAMO NJU VOLI I DA ŽELI DECU S NJOM: Kad mu je javila da je TRUDNA, spustio je slušalicu i uradio NAJBOLNIJU STVAR

Pop kultura -

Iako se dosta pisalo o njegovim pozorišnim nastupima, a najviše o onom u kom je Danijel Dej Luis video duha svog oca pa izašao sa scene jecajući, ništa manje publiciteta nisu izazivale ni njegove ljubavne romanse.

Ljubio je glumice Džuliju Roberts, Vinonu Rajder, Gretu Skaki, Žilijet Binoš, pevačicu Šinejd O'konor, skrasio se s glumicom Rebekom Miler, ali javnost ga najviše pamti po francuskoj glumici Izabel Ađani, s kojom je bio šest godina u burnoj vezi.

Danijel Dej Luis i Rebeka Miler
Danijel Dej Luis i Rebeka Milerfoto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izabel i Danijel zavoleli su se u Londonu, dok je glumac prolazio kroz težak period u svojoj karijeri. Kada je video da mu francuska glumica pruža utehu odlučio je da je zaprosi. Međutim, ona nije bila spremna na taj korak i odbila ga je. Glumac je tada prestao da bude veran voljenoj Izabel i u svoje srce pustio pomenute umetnice.

Izabel Ađani
foto: Profimedia

Iako su zbog Danijelovog neverstva raskinuli, glumac je objasnio francuskoj glumici da samo nju voli i da s njom želi da osnuje porodicu.

Nakon toga su se pomirili, a Izabel je saznala da je trudna. Tada se dogodio preokret koji je šokirao javnost. Ona ga je nazvala i saopštila mu da je trudna, a on je nije ni saslušao, već je odmah raskinuo s njom i spustio joj slušalicu.

Danijel Dej Luis
foto: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Danijel je, kako prenosi The Independent, nakon što mu je putem faksa javila da će postati otac, odgovorio da ga to dete ne zanima.

Gabrijel Kan Dej Luis
foto: Kristin Callahan/ACE PICTURES / INSTAR Images / Profimedia

Iako glumac nikada nije demantovao te tvrdnje, rekao je da je tada izneverio sebe i svoje voljene. Izabel i Danijel nisu u kontaktu od bolnog raskida, ali Danijel i njegov sin Gabrijel Kan Dej Luis postali su bliski kada je dečak odrastao. Međutim, kako piše The Things, Gabrijela mnogi osuđuju zbog toga ko mu je otac.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S.)

Bonus video:

02:25

UPOZNALA ČAČANINA PREKO APLIKACIJE, PA PREŠLA 9.000 KILOMETARA Čudesna ljubav: Posle dva dejta i tri godine stupili u brak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track