NE MOŽE OČIMA DA VIDI OČUHA: Dženifer Lopez u jeku bračne krize izašla u javnost sa sinom koji ne voli Afleka, a i ISTI JE OTAC
Foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

sluti na zvaničan kraj

NE MOŽE OČIMA DA VIDI OČUHA: Dženifer Lopez u jeku bračne krize izašla u javnost sa sinom koji ne voli Afleka, a i ISTI JE OTAC

Pop kultura -

Sin Dženifer Lopez, koga retko viđamo, pojavio se sa majkom u javnosti. O Emi Muniz, ćerki slavne Dženifer Lopez, dosta se pisalo u kontekstu činjenice da je mnogi smatraju transrodnom, a prozivana je i zbog izgleda, pošto ni ne liči na slavnu majku.

ćerka
ćerkafoto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Devojčici nije bilo nimalo lako da se nosi sa velikom pažnjom javnosti, a mnogo bolje je prošao njen brat blizanac Maks. Doduše, zaista ga je teško videti u javnosti, pa mnogi i ne znaju kako izgleda, a kamoli nešto više o njemu.

Međutim, u jeku sve glasnijih rasprava o razvodu Dženifer Lopez i Bena Afleka, koji je navodno odneo sve svoje stvari iz njihove vile dok je Dženifer bila u Evropi, čini se da je odlučio da podrži svoju majku i sa njom se pojavio u javnosti.

sin
sinfoto: Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia

Maks se, kao i njegova sestra, oblači veoma jednostavno i čini se da voli sportsku odeću, a često su ga poredili sa ocem, poznatim pevačem Markom Entonijem, sa kojim je Dženifer Lopez bila u braku 10 godina, prenosi Story.hr.

Iako je Dženifer tvrdila da su njena deca bliska sa njenim novim mužem Benom Aflekom i da ga vide kao očinsku figuru, ranije je naširoko objavljeno da to nije tačno u Maksovom slučaju.

Naime, strani mediji su pisali da dečak ne voli Bena, a jedna fotografija je sugerisala da u tome ima istine. Jednom prilikom njih dvoje su zajedno uslikani, a na fotografiji se vidi kako Ben grli dečaka, dok on ne uzvraća zagrljaj već jednostavno stoji i čeka da ga glumac pusti.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Maksu je navodno jako smetalo to što je njegova majka grlila i ljubila svog muža u javnosti, a njenog sina je to, navodno, bilo sramota.

J. Lo i Ben su se opraštali i nije nameravala da ga pusti bez strasnog poljupca. Maksu je očigledno bilo neprijatno dok su se ljubili. Samo im je okrenuo leđa i gledao u svoj mobilni dok nisu stali", rekao je izvor za National Enkuirer.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track