"BIO SAM UKLJUČEN U RAZLIČITE VERSKE ORGANIZACIJE" Glumac se na vrhuncu slave okrenuo BOGU, pustio bradu a sada NE LIČI NA SEBE
Foto: Snorlax/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

da li ga prepoznajete?

"BIO SAM UKLJUČEN U RAZLIČITE VERSKE ORGANIZACIJE" Glumac se na vrhuncu slave okrenuo BOGU, pustio bradu a sada NE LIČI NA SEBE

Pop kultura -

Angus T. Džons još od detinjstva je važio za veliku zvezdu, a svetsku slavu donela mu je uloga u seriji "Dva i po muškarca" gde je igrao rame uz rame sa Čarlijem Šinom. Dobijao je čak 300.000 dolara nedeljno za svoj angažman.

Okrenuo se veri i ispran mu je mozak

Angus T. Džons
foto: Snorlax/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nekada najplaćenija zvezda danas ne izgleda isto. Počeo je da pušta kosu "zarad Hrista", a onda je potpuno skartio.

Vlada mišljenje da ga je upravo vera u Boga, tačnije opsesija uslovno rečeno "uništila". Koliko se promenio svedoči i to što su porodica i prijatelji smatrali da mu je mozak ispran.

Angus Džons
foto: Coleman-Rayner / Coleman-Rayner / Profimedia

Jedan od prijatelja blizak njegovoj porodici jednom prilikom je rekao da se mladi glumac priklonio crkvi jer nije želeo da završi kao Čarli Šin. Sveštenik Kristofer Hadson iizjavio je za "Dejli Mejl", da nije pokušao da "ispere mozak" zvezdi, kako je sumnjala njegova majka Keri, već da ima isti tretman kao i ostali vernici.

Angus je svojevremeno mnoge zabrinuo i izjavom o seriji "Dva i po muškarca" koja mu je omogućila bogatstvo:

Angus Džons, Čarli Šin, Dva i po muškarca
foto: CBS Collection / Everett / Profimedia

- Glumim u toj seriji, ali ne želim da budem u njoj. Molim vas, prestanite da je gledate i punite glavu smećem. Da znate kakve posledice ima na vaš mozak, verujem da biste odmah prestali da gledate takve sadržaje. Nije moguće u isto vreme biti istinski pobožna osoba i učestvovati u seriji kao što je ta. To se potpuno kosi s onim što me Biblija uči - rekao je.

Ipak se udaljio

Nakon pridruživanja Crkvi adventista sedmog dana, Angus je na kraju ipak odustao od religije, prema intervjuu koji je dao za People 2016.

Angus T. Džons
foto: Profimedia

- Tokom poslednje tri godine bio sam uključen u različite verske organizacije. Trenutno se udaljavam od organizovanih poslovnih programa. Zanima me da vidim kuda idem, a ne da neka organizacija određuje da li sam dobar ili loš ili bilo šta drugo - rekao je.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track